Home > Oscar Popcorner, de enige filmrubriek in het West-Vlaams. Win je 1+1 gratis filmticket

Oscar Popcorner, de enige filmrubriek in het West-Vlaams. Win je 1+1 gratis filmticket

Geschreven op 20 oktober 2023 om 13:34 door Mario De Wilde

‘Welkom West-Vlaamse lezers en kijkers van Het Nieuws van West-Vlaanderen overal in den lande. Dit weekend is het alweer de beurt aan Jasmyn van den Berghe om ‘Oscar Popcorner’ te presenteren. Dit is aflevering 91, dus we zitten in de laatste rechte lijn naar editie 100. Slechts negen weken hiervoor te gaan. Over naar de actualiteit van vandaag, zeg maar want wat mogen we in bioscoopland verwachten. Dat is de taak aan Jasmyn om dat wereldkundig te maken.

We gaan om te beginnen anderhalf uur trollsscrollen want ‘Trolls 3’ is uit. Even de korte inhoud: Poppy en Branch zijn eindelijk officieel een koppel. Als ze dichter naar elkaar toe groeien, ontdekt Poppy dat Branch een geheim verleden heeft. Hij maakte ooit deel uit van haar favoriete boyband BroZone, samen met zijn vier broers:. BroZone is uit elkaar gegaan toen Branch nog jong was en sindsdien heeft Branch zijn broers niet meer gezien. Maar als zijn bro Floyd ontvoerd wordt vanwege zijn muzikale talent door een stel gemene popster-schurken – Velvet en Veneer – gaan Branch en Poppy op een spannend en groots avontuur. Ze proberen de broers weer bij elkaar te brengen en te voorkomen dat Floyd een erger lot te wachten staat dan vergetelheid.

Voor onze tweede film blijven we een beetje in hetzelfde kindersfeertje, al blijft het nog even wachten tot december. Maar ik wil jullie er nu al naar verwijzen. Vanaf 23 december komt Bumba samen met zijn circusvriendjes voor het eerst naar de bioscoop. Een ervaring voor de allerkleinsten, die hiermee ook hun eerste bezoekje aan de cinema kunnen brengen. De film werd volledig op maat van het Bumba-publiek gemaakt. Met interactieve momenten, gedempt geluid en een gedeeltelijk zaallicht. De film gaat over het verjaardagsfeest van de circusdirecteur. Een voorstelling vol dans, muziek en magie, afgewisseld met bekende Bumba fragmentjes.

Win je 1+1 gratis tickets voor een film naar keuze

Zoals steeds kunnen jullie met ‘Oscar Popcorner’ ook weer een van de tien 1+1 tickets voor een film naar keuze in een Kinepolis naar keuze uitzoeken. Wat je daar allemaal voor moet doen? Dat lees je hieronder.

-Volg ons op sociale media (facebook en instagram) om als eerste alle nieuwtjes en wedstrijden van Het Nieuws van West-Vlaanderen te ontvangen.

Beantwoord de volgende vragen:

-Wat is het filmbedrijf dat de Scrolls sinds 2016 uitbrengt?

-Vanaf welke datum komt de nieuwe Bumba in de Belgische bioscopen?

-Bezorg ons vijf namen van Bumba-figuurtjes.

Mail ons je antwoorden met als onderwerp ‘Number 91’ voor maandagavond 23 oktober 2023 om 19 uur naar info@hetnieuwsvanwestvlaanderen.be . Eén deelname per gezin anders zien we ons genoodzaakt om je uit te sluiten (en ook niet één persoon die op verschillende personen en adressen antwoorden indient). Daar wordt streng op toegezien. Vermeld graag ook je mailadres en volledig adres. Woensdag maken we de winnaars bekend.

3 reacties

GOUDESEUNE ELS
Geschreven op 2023-10-23 14:51:06
Je zou me heeeeeeeel gelukkig maken als ik mede door jullie, nog eens voordelig naar de film kan met z'n 2. 🙏🙏
STEFAAN RYCKEBOSCH
Geschreven op 2023-10-23 10:24:10
Een avond naar de cinema voor een spannende film met z'n 2-tjes,daarmee kan je mij altijd plezieren👍👍👍
Amelie
Geschreven op 2023-10-20 13:54:37
Kan het zijn dat de winnaars van vorige week nog niet bekend gemaakt zijn?

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.