Home > Oscar Popcorner, de enige filmrubriek in het West-Vlaams. Win je 1+1 gratis filmticket

Oscar Popcorner, de enige filmrubriek in het West-Vlaams. Win je 1+1 gratis filmticket

Geschreven op 13 oktober 2023 om 14:00 door Mario De Wilde

‘Welkom West-Vlaamse lezers en kijkers van Het Nieuws van West-Vlaanderen overal in den lande. Dit weekend is het alweer de beurt aan Christoon van de bekende Tovershows uit Ledegem, om ‘Oscar Popcorner’ te presenteren en we zijn intussen aan aflevering 90 aanbeland. Ga er maar rustig voor zitten, want hij gaat hier waarlijk twee topfilms tevoorschijn toveren.

We starten met ‘Expend4bles’ en ze hebben het over ‘Old blood meets new blood’. De vierde in zijn soort met in de vorige edities illustere knapen als Sylvester Stallone, Bruce Willis, Mel Gibson Antonio Banderas en Harrison Ford. Want wat gebeurt er? Op een vrachtschip worden er kernwapens gestolen door terroristen. Om een mogelijke Derde Wereldoorlog te voorkomen, worden Barney Ross, Lee Christmas en de andere leden van de Expendables ingeschakeld. Als ’s werelds laatste verdedigingslinie trachten ze hier een stokje voor te steken met nieuwe teamleden die andere stijlen en tactieken toepassen.

Voor onze tweede film moet je nog even wachten tot woensdag want dan komt een topfilm met een onvervalste topcast uit. Noteer nu al: ‘Killers of the Flower Moon’. Wat dacht je van Martin Scorsese als regisseur en Robert De Niro, Leonardo DiCaprio en Lily Gladstone als acteurs in deze drama annex thriller? We flitsen jullie terug naar de jaren 20 in Oklahoma. Leden van de Osage-stam worden onder mysterieuze omstandigheden vermoord. Nadat het dodental blijft stijgen, neemt de nieuw opgerichte FBI de zaak op zich. De zaak zal leiden tot een van de grootste misdaadzaken in de Amerikaanse geschiedenis. Opgelet, je krijgt waar voor je geld want de film duurt maar liefst 3,5 uur.

Win je 1+1 gratis tickets voor een film naar keuze

Zoals steeds kunnen jullie met ‘Oscar Popcorner’ ook weer een van de tien 1+1 tickets voor een film naar keuze in een Kinepolis naar keuze uitzoeken. Wat je daar allemaal voor moet doen? Dat lees je hieronder.

-Volg ons op sociale media (facebook en instagram) om als eerste alle nieuwtjes en wedstrijden van Het Nieuws van West-Vlaanderen te ontvangen.

Beantwoord de volgende vragen:

-Wie is de regisseur van ‘Killers of the Flower Moon’?

-De hoeveelste versie is het van ‘Expendbles’?

-We zijn inmiddels aan aflevering 90 toe. Dat betekent dat we dit jaar de 100ste ‘Oscar Popcorner’ brengen. Welke suggesties heb jij om er een grootste viering van te maken?

Mail ons je antwoorden met als onderwerp ‘Half oktober 2023’ voor maandagavond 16 oktober 2023 om 19 uur naar info@hetnieuwsvanwestvlaanderen.be . Eén deelname per gezin anders zien we ons genoodzaakt om je uit te sluiten (en ook niet één persoon die op verschillende personen en adressen antwoorden indient). Daar wordt streng op toegezien. Vermeld graag ook je mailadres en volledig adres. Woensdag maken we de winnaars bekend.

 

 

2 reacties

GOUDESEUNE ELS
Geschreven op 2023-10-16 13:17:09
Als ik iets graag doe, is het naar de cinema gaan. Een drama/thriller geniet dan ook mijn voorkeur. Ideaal in deze Halloweenperiode.. 🍀
STEFAAN RYCKEBOSCH
Geschreven op 2023-10-15 18:43:07
"Killers of the Flower Moon" zou ik ook graag eens in de cinema willen gaan zien met z'n 2-tjes 👍👍👍

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.