Home > Oscar Popcorner, de enige filmrubriek in het West-Vlaams. Win je 1+1 gratis filmticket

Oscar Popcorner, de enige filmrubriek in het West-Vlaams. Win je 1+1 gratis filmticket

Geschreven op 6 oktober 2023 om 13:28 door Mario De Wilde

‘Welkom West-Vlaamse lezers en kijkers van Het Nieuws van West-Vlaanderen overal in den lande. Dit weekend is het weer eens de beurt aan Freddy De Vadder (alias Glenn De Keyser) om ‘Oscar Popcorner’ te presenteren en we zijn intussen aan aflevering 89 aanbeland. Ga er maar rustig voor zitten, want het zijn twee sterke titels die we jullie kunnen aanbevelen.

Trouble trouble, miljaar miljaar; dat waren de reacties van de mensen die een ticket wilden kopen voor het dametje Taylor Swifts en haar orkestje. Maar hoera, ze worden vanaf 13 oktober door Kinepolis op hun wenken bediend want de uitverkochte Eras Tour komt op het grote scherm. Ze zorgen er bij Kinepolis voor dat je geen zweetdruppel mist en élke noot loepzuiver hoort, want naast de gewone 2D-voorstellingen kan je Taylor Swifts Eras Tour ook ontdekken in Laser Ultra (glashelder en haarscherp, dus!) en IMAX. Hoe ze dat doen? Door vier weekends lang de programmatie speciaal voor jullie aan te passen. You can thank us later! Ga dat zien, ga dat horen….

Maar er is ook nog een echte film en die luistert naar de titel ‘The Creator’. Zulke titel verwijst naar actie. Dik twee uren actie nog wel. En jawel, hoor: te midden van een toekomstige oorlog tussen het menselijk ras en de krachten van kunstmatige intelligentie, wordt Joshua, een geharde ex-agent van de speciale strijdkrachten die rouwt om de verdwijning van zijn vrouw, gerekruteerd om de ‘Creator’ op te sporen en te doden. De ongrijpbare architect van geavanceerde AI heeft een mysterieus wapen ontwikkeld met de kracht om de oorlog te beëindigen – en de mensheid zelf.

Win je 1+1 gratis tickets voor een film naar keuze

Zoals steeds kunnen jullie met ‘Oscar Popcorner’ ook weer een van de tien 1+1 tickets voor een film naar keuze in een Kinepolis naar keuze uitzoeken. Wat je daar allemaal voor moet doen? Dat lees je hieronder.

-Volg ons op sociale media (facebook en instagram) om als eerste alle nieuwtjes en wedstrijden van Het Nieuws van West-Vlaanderen te ontvangen.

Beantwoord de volgende vragen:

-Stel dat jezelf een artiest van je dromen op groot scherm in Kinepolis mocht zien, wei zou dat zijn?

-Op welke stad werd de atoombom in ‘The Creator’ gedropt en hoelang was het geleden?

Mail ons je antwoorden met onderwerp ‘Oktober in Bioscoopland’ voor maandagavond 9 oktober 2023 om 19 uur naar info@hetnieuwsvanwestvlaanderen.be . Eén deelname per gezin anders zien we ons genoodzaakt om je uit te sluiten (en ook niet één persoon die op verschillende personen en adressen antwoorden indient). Daar wordt streng op toegezien. Vermeld graag ook je mailadres en volledig adres. Woensdag maken we de winnaars bekend.

3 reacties

Freddy Degrauwe
Geschreven op 2023-10-09 09:00:27
Ik wil graag eens een filmpje meepikken in Kinepolis.
STEFAAN RYCKEBOSCH
Geschreven op 2023-10-08 22:37:17
Met z'n 2-tjes naar 'The Creator' mogen gaan zien in de bioscoop, hoe spannend is dit..
GOUDESEUNE ELS
Geschreven op 2023-10-08 21:40:36
Deze actie-film zou ik heeeeeeeel graaaaaaaag willen zien.. 🙏🙏

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.