Home > Oscar Popcorner, de enige filmrubriek in het West-Vlaams; dit zijn de winnaars 1+1 Kinepolis tickets

Oscar Popcorner, de enige filmrubriek in het West-Vlaams; dit zijn de winnaars 1+1 Kinepolis tickets

Geschreven op 7 februari 2022 om 18:10 door Mario De Wilde

Welkom bij aflevering veertien van onze filmrubriek ‘Oscar Popcorner’. Wekelijks komt iemand uit onze provincie twee nieuwe films voorstellen die in een van de bioscopen van Kinepolis in onze provincie vertoond worden. Dat gebeurt redelijk origineel en ludiek in het West-Vlaams. Dit weekeinde is het de Mugge van Brugge die speciaal voor Het Nieuws van West-Vlaanderen de honneurs waarneemt. Straks brengt hij zijn eigen show, maar voor Oscar had hij nog effe tijd. Geluid op de hoogste volume aub… Hier gaan we.

Deze week presenteren we ‘King Richard’ van Warner Bros, een waargebeurde film met Will Smith over de zusjes Serena en Venus Williams die iedereen zal inspireren. De film volgt Richard Williams, een volhardende vader van twee van de grootste atleten aller tijden die de wereld van het tennis uiteindelijk voorgoed zullen veranderen. De tweemaal voor een Oscar genomineerde Will Smith (“Ali”, “The Pursuit of Happyness”, “Bad Boys for Life”) neemt de hoofdrol van Richard voor zijn rekening, onder regie van Reinaldo Marcus Green (“Monsters and Men”). Met een duidelijk beeld van hun toekomst voor ogen en met behulp van onconventionele methodes is Richard vastbesloten om van Venus en Serena Williams, die opgroeien in de arme wijk Compton, wereldberoemde tennissterren te maken. Deze ontroerende film belicht hoe belangrijk familie, doorzettingsvermogen en onwrikbaar vertrouwen zijn om iets onmogelijks te bereiken en de wereld te veranderen.

Zij winnen een 1+ 1 gratis ticket voor een film naar keuze

Dankzij Kinepolis schonken we tien winnaars ook een 1+1 ticket om een film naar keuze uit te zoeken. Let wel, de tickets zijn geldig tot juni 2022, dus alle reden om mee te spelen.

Wat moest je daarvoor doen? Bekijk de trailer en zegde ons:

-Wie is de beste van de klas bij de zusjes Williams? Tunde

-Papa Richard schreef een carrièreplan uit. Hoeveel bladzijden telde dat plan? 78

-Bezorg ons nog twee titels van films waarin Will Smith nog speelt? Dat was zelf uit te kiezen

Uit de 787 inzendingen wisten deze tien winnaars een 1+1 ticket voor Kinepolis te winnen: De Groeve Eric uit Moorslede, Sophie Vienne uit Kortemark, Fred Derieuw uit Brugge, Lode Vrielynck uit Torhout Rosa Jonckheere uit Knokke, Jelle Pintelon uit Zedelgem, Rafke Bursens uit Roeselare, Roel en Astrid Catteeu uit Kortrijk, Alexis Deslypere en Geert Schouteet uit Roeselare

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.