Home > Oscar Popcorner, de enige filmrubriek in het West-Vlaams dialect. Winnaars 1+1 Kinepolis ticket

Oscar Popcorner, de enige filmrubriek in het West-Vlaams dialect. Winnaars 1+1 Kinepolis ticket

Geschreven op 1 november 2023 om 07:18 door Mario De Wilde
Brrrrr….Creapy…Schrikken: afgelopen weekend zeker geen aflevering voor watjes. En toch, heette Karin Robert uit Sint-Kruis de die hards welkom om ‘brrrrrr….creapy’…’schrikken’, ‘help’ ‘Oscar Popcorner’ te presenteren. Dit was meteen aflevering 92 en het werd een buitenbeentje want of je het nu wilt of niet, Halloween loert ook deze dagen nog achter menige slaapkamerdeur.

Als een stukje Frankenstein je te melig is, dan hebben we komende dinsdag 31 oktober de Halloween Night. “I love the smell of angstzweet in een cinemazaal”… behalve een creatieve invulling van een bekende Hollywood-quote is dat gewoon ook de realiteit komende dinsdag. Want dan trakteren ze je bij Kinepolis op een niet te missen Halloween Night. En die ‘night’ mag je best letterlijk nemen want ze selecteerden niet minder dan vier toppers uit het horrorgenre die je zelfs de nachten daarna enkele slapeloze momenten zullen bezorgen. Geef toe, met ‘Five Nights at Freddy’s’, ‘All Fun and Games’, ‘It Lives Inside’ en ‘Saw X’ brengen ze een angstaanjagend mix van de allerbeste horrorreeksen en new stuff. Nagelbijtende spanning en ik-durf-niet-te-kijken-momenten gegarandeerd! Wil je behalve je vingernagels nog iets anders naar binnen spelen? Geen nood, ze voorzien popcorn, snacks en drankjes doorheen de marathon. En voldoende pauzes om je bloedsomploop weer op gang te trekken of een toiletstop in te lassen.

De winnaars

Dit gezegd en gebibberd zijnde, je kon zoals vanouds ook weer een van de tien 1+1 tickets voor een film naar keuze in een Kinepolis naar keuze uitzoeken. Uit onze creapy mailbox noteerden we 1488 juiste inzendingen. En dus werd het kiezen wie er deze week een 1+1 ticket wist in de wacht te slepen. Zij die zich bij die tien gelukkigen mogen rekenen zijn: Freddy Misplon uit Ieper, Matthias Vandekerckhove uit Brugge, Evelyne Vanthuyne uit Veurne, Noël Raskin uit Houthulst, Heidi Ceuppens uit Sint-Andries, Aurelius Colpaert uit Tielt, Johannes Vermont uit Gent, Lewis Depoorter uit Middelkerke, Alice Van De Casteele uit Oudenburg en Seppe Marin uit Koksijde.

 

 

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.