Home > Oscar Popcorner, de enige filmrubriek in het West-Vlaams dialect en win je 1+1 Kinepolis ticket

Oscar Popcorner, de enige filmrubriek in het West-Vlaams dialect en win je 1+1 Kinepolis ticket

Geschreven op 27 oktober 2023 om 13:54 door Mario De Wilde

Brrrrr….Creapy…Schrikken: geen aflevering voor watjes. En toch, welkom West-Vlaamse lezers en kijkers van Het Nieuws van West-Vlaanderen overal in den lande. Dit weekend is het alweer de beurt aan Karin Robert uit Sint-Kruis, om brrrrrr….creapy…schrikken ‘Oscar Popcorner’ te presenteren. Dit is aflevering 92 en het wordt een buitenbeentje want of je het nu wilt of niet, Halloween loert achter menige slaapkamerdeur. En uitgerekend deze week is het de taak aan Karin om dat wereldkundig te maken, maar nogmaals opgelet: het is niet voor watjes.

Als een stukje Frankenstein je te melig is, dan hebben we komende dinsdag 31 oktober de Halloween Night. “I love the smell of angstzweet in een cinemazaal”… behalve een creatieve invulling van een bekende Hollywood-quote is dat gewoon ook de realiteit komende dinsdag. Want dan trakteren ze je bij Kinepolis op een niet te missen Halloween Night. En die ‘night’ mag je best letterlijk nemen want ze selecteerden niet minder dan vier toppers uit het horrorgenre die je zelfs de nachten daarna enkele slapeloze momenten zullen bezorgen. Geef toe, met ‘Five Nights at Freddy’s’, ‘All Fun and Games’, ‘It Lives Inside’ en ‘Saw X’ brengen ze een angstaanjagend mix van de allerbeste horrorreeksen en new stuff. Nagelbijtende spanning en ik-durf-niet-te-kijken-momenten gegarandeerd! Wil je behalve je vingernagels nog iets anders naar binnen spelen? Geen nood, ze voorzien popcorn, snacks en drankjes doorheen de marathon. En voldoende pauzes om je bloedsomploop weer op gang te trekken of een toiletstop in te lassen.

Dit gezegd en gebibberd zijnde, je kan zoals vanouds ook weer een van de tien 1+1 tickets voor een film naar keuze in een Kinepolis naar keuze uitzoeken. Wat je daar allemaal voor moet doen? We houden het simpel omdat we onze minder dappere lezers niet met nachtmerries willen opzadelen door naar de trailers te kijken.

-Volg ons op sociale media (facebook en instagram) om als eerste alle nieuwtjes en wedstrijden van Het Nieuws van West-Vlaanderen te ontvangen.

Beantwoord de volgende vragen:

-Wat is de meest bloederige of spannendste film die jezelf ooit gezien hebt?

-Wat zijn de meest voorkomende onderwerpen die in een Halloween voorkomen?

Mail ons je antwoorden met als onderwerp ‘Ik kijk weg’ voor maandagavond 30 oktober 2023 om 19 uur naar info@hetnieuwsvanwestvlaanderen.be . Eén deelname per gezin anders zien we ons genoodzaakt om je uit te sluiten (en ook niet één persoon die op verschillende personen en adressen antwoorden indient). Daar wordt streng op toegezien. Vermeld graag ook je mailadres en volledig adres. Woensdag maken we de winnaars bekend.

5 reacties

Stefaan Ryckebosch
Geschreven op 2023-10-30 12:24:21
'Five Nights At Freddy' wil ik ook heeeeeel graaaaaaaag gaan bekijken 🙏🙏
GOUDESEUNE ELS
Geschreven op 2023-10-30 11:01:36
Een bloedstollende film gaan bekijken in de cinema, daar hou ik wel van 👍👁️👁️👍
Leo Van den Blieck Middelkerke
Geschreven op 2023-10-28 15:05:46
En toch zal je mij niet zien, beste Karin. Hoe goed je ook je best doet. Overigens, je doet het elke keer wel goed. We luisteren echt wel goed, maar voor Halloween passen we. Vrede aan alle mensen die liever geen bloed zien. Leo Van den Bliek, Hunckevlietstraat in Middelkerke
Marlies Massez
Geschreven op 2023-10-28 10:41:14
Wij zijn er in ieder geval dol op. Zowel op Halloween als Karin van Oscar. Wij gaan zeker een van de films bekijken. Marlies Massez en haar gevolg uit Blankenberge
Leo Surmont, Knokke-Heist
Geschreven op 2023-10-28 10:23:48
Ook al probeert ons madammeken Robert ons nog zo te overtuigen, wij gaan zeker niet kijken. Veilig en gezellig binnen filmpje meepikken. Leo Surmont, Knokke-Heist

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.