Home > Oscar Popcorner. Christoon serveert twee nieuwe films en win 1+1 tickets Kinepolis

Oscar Popcorner. Christoon serveert twee nieuwe films en win 1+1 tickets Kinepolis

Geschreven op 9 december 2022 om 12:57 door Mario De Wilde

Hallo beste kijkers en lezers van Het Nieuws van West-Vlaanderen. Vandaag serveert Christoon, samen met een kart, de Sint en een Piet aflevering 53 van ‘Oscar Popcorner’, je weet wel: de enige film ter wereld die in het West-Vlaams dialect gepresenteerd wordt. Twee uiteenlopende genres trouwens en dat wordt netjes door onze man van Tovershows verpakt. Veel kijk-, luister- en leesgenot voor deze 53ste editie intussen.

We starten met een animatiefilm. Weg, vogels want er komt een gelaarsde kat aan. Voor het eerst in ruim tien jaar presenteert DreamWorks Animation weer een nieuw avontuur in het Shrek-universum. De dappere, vogelvrije Gelaarsde Kat komt erachter dat zijn passie voor gevaar en zijn minachting voor veiligheid hun tol hebben geëist. Hoewel hij zelf de tel is kwijtgeraakt, blijkt hij acht van zijn negen levens te hebben verspeeld. Om die levens terug te krijgen begint hij aan zijn grootste avontuur tot nu…

Nummer twee die we serveren is een echte Vlaamse komedie. Titel: ‘De Zonen van Van As’. De firma Van As mag als lokale hoofdsponsor een prestigieuze cyclocrosswedstrijd organiseren. Wanneer er daags voor het evenement een brand uitbreekt op het terrein, denkt Frans, de oprichter van de firma Van As, dat er sabotage in het spel is. Al zijn stoppen slaan door en de pater familias hijst zich uit zijn fauteuil om als een echte Clint Eastwood de slechterik uit te schakelen. Maar is alles wel wat het lijkt?…Bereid je voor op een straffe Vlaamse komedie met spectaculaire actie, een spannend verhaal en veel modder!

Zoals steeds kunnen jullie met ‘Oscar Popcorner’ ook weer een van de tien 1+1 tickets voor een film naar keuze in een Kinepolis naar keuze uitzoeken.

Tickets winnen? Wat je daar allemaal voor moet doen?

-Volg Het Nieuws van West-Vlaanderen op instagram en/of facebook, altijd handig als je alle nieuwtjes uit je streek te weten wilt komen.

-In de trailer van ‘de Gelaarsde Kat’ kom je te weten welke taal onze kat niet spreekt. Welke taal is dat?

-Hoeveel TV-seizoenen heeft ‘De Zonen van Van As’ er

-Hoeveel keer is Bart wereldkampioen cross geweest?

Bezorg ons alles voor maandagavond 12 december om 18 uur in een mailtje met als titel ‘Gelaarsde Van As’ naar info@hetnieuwsvanwestvlaanderen.be. Opgelet: één deelname per gezin en graag je naam en adres bij de inzending voegen.

2 reacties

Dina Maertens
Geschreven op 2022-12-10 00:23:37
Spaans 5 seizoenen 2 koersen
Frieda Maertens
Geschreven op 2022-12-09 23:19:30
Spaans 5 seizoenen 2 koersen

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.