Home > Opsporingsbericht: steeds meer dinosarussen waargenomen in Harelbeke

Opsporingsbericht: steeds meer dinosarussen waargenomen in Harelbeke

Geschreven op 25 november 2021 om 08:58 door Mario De Wilde

Jurassic Expo komt in de week van 11 tot 19 december naar Harelbeke en dat hebben ze geweten. In een tijdelijk expo op de parking van het Forestiersstadion in de Stasegemsesteenweg kan je 25 prehistorische dieren bewonderen. De tentoonstelling Jurassic Expo is op tournee door België en houdt halt in Harelbeke. Jurassic Expo is een didactisch parcours waar bezoekers 65 miljoen jaar terug in de tijd worden meegenomen. In het tijdelijk museum staan 25 levensechte dinosaurussen tentoongesteld. “Deze 3D-replica’s zijn minutieus vervaardigd door de Amerikaanse firma’s die ook instaan voor de griezelige looks van de angstaanjagende dieren die men in de talrijke horrorfilms kan bewonderen.” aldus de organisator.
“Jurassic Expo is een leuke uitstap voor het hele gezin en we zijn blij de dino’s in Harelbeke te verwelkomen”, zegt schepen van Toerisme en Evenementen Dominique Windels. “Een bezoek aan de expo is perfect te combineren met een wandeling in Provinciaal Domein de Gavers of een bezoekje aan het stadscentrum. We nodigen iedereen uit om er een gezellige daguitstap in Harelbeke van te maken.”
Helemaal veilig
Wie oog in oog wil staan met onder andere een velociraptor, T-Rex of dilophosaurus kan dit in alle opzichten veilig doen. “Alle coronamaatregelen die van kracht zullen zijn zullen worden gerespecteerd. Zo is er onder andere een aangeduide wandelrichting langs alle attracties en is er zeker voldoende ontsmettende handgel voorzien. En de dinosaurussen bijten gelukkig niet”, lacht de schepen.
Reserveren niet verplicht
Reserveren is niet verplicht, tickets kosten 8 euro en kan je ter plaatse aan de ingang kopen. Kinderen onder de 3 jaar mogen gratis binnen. De expo is te bezoeken op de parking van het Forestiersstadion in de Stasegemsteenweg op woensdag, zaterdag en zondag van 14.00 tot 18.00 uur.
Foto © Jurassic Expo

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.