Home > Oproep tot kansarmen en alleenstaanden in Brugge om zich in te schrijven voor Oudejaarsavondfeest

Oproep tot kansarmen en alleenstaanden in Brugge om zich in te schrijven voor Oudejaarsavondfeest

Geschreven op 2 december 2022 om 13:33 door Mario De Wilde

Nog een klein maand scheiden ons van het uitwisselen van nieuwjaarswensen en het volop uitdelen van cadeautjes. Gezelligheid in de huiskamers, op restaurant of op een andere gezellige locatie. Toch is dat zoals bekend niet voor iedereen weggelegd. Maar gelukkig zijn er in Brugge mensen die traditioneel met een Oudejaarsfeest uitpakken. Daarom doen de organisatoren een oproep naar kansarmen en alleenstaanden. Mensen die het in die periode dubbel moeilijk hebben. Sabine Vanquaethem: “We organiseren elk jaar het Oudejaarsavondfeest, speciaal voor mensen die niet de gelegenheid hebben om de overgang van oud naar nieuw met familie en vrienden te vieren en dit omwille van financiële moeilijkheden, ongewild alleen zijn of door hun beperkte mobiliteit. Zij mogen ons vanaf nu steeds vrijblijvend contacteren.”

Het feest gaat door in het college Sint-Leo-Hemelsdaele aan de Potterierei 12 in Brugge. De deuren gaan open om 18.30 uur. Op het programma : aperitief, soep, maaltijd, dessert en koffie in een warme en hartelijke sfeer met niet te vergeten : het aftellen naar middernacht!

Inschrijvingen:

Bij voorkeur online inschrijven via mail naar oudejaarbrugge@gmail.com

Als dit niet lukt, kan je zelf gaan inschrijven en betalen.

Inschrijflocatie : Internaat Hemelsdaele- Wapenmakersstraat 14 – 8000 Brugge (via de Stadsschouwburg naar het Sint-Jansplein)

Inschrijfdata: Maandag 19 december van 10u-12u, dinsdag 20 december van 14u- 16u, woensdag 21 van 10u tot 12u en van 14u -16u.

Deelname : volwassene = 8 euro, tot 12 j = 4 euro, tot 4 j = gratis .

Voor wie minder mobiel is of moeilijk ter plaatse geraakt, voorzien ze gratis vervoer, doch dit moet vooraf aangevraagd worden.

3 reacties

Francine Van de Putte
Geschreven op 2022-12-13 14:56:25
Ik en mijn vriendin hebben ons via deze weg ingeschreven voor oudejaars feest in Sint Leocollege. Ik vond geen overschrijvings nummer om dit te betalen! Jammer, nu zal ik iemand naar jullie moeten sturen om het verschuldigd bedrag te betalen. Toch bedankt voor dit mooie initiatief.
Pierre-Henri VERSTRAETE
Geschreven op 2022-12-04 16:38:19
Kan online ingeschreven worden, zoals ik in het verleden placht te doen ?
Sabine
Geschreven op 2022-12-02 13:44:02
Bedankt om dit goede nieuws te helpen verspreiden zodat al wie hieraan wil deelnemen ons vindt... Merci Mario

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.