Home > Opleidingscentrum Thuiszorg Familiezorg diplomeerde 10 verzorgenden-zorgkundigen in Kortrijk

Opleidingscentrum Thuiszorg Familiezorg diplomeerde 10 verzorgenden-zorgkundigen in Kortrijk

Geschreven op 1 april 2023 om 07:48 door Mario De Wilde

Tien pas afgestudeerde verzorgenden-zorgkundigen konden professioneel aan de slag in de thuiszorg of de residentiële sector. Ze ontvingen eergisteren hun diploma ‘verzorgende-zorgkundige’ aan het opleidingscentrum van Thuiszorg Familiezorg. Elk van deze volwassenen (twintigers tot vijftigers) koos er ongeveer een jaar geleden voor om van zorgen zijn/haar beroep te maken. Na de praktijkgerichte opleiding tot verzorgende-zorgkundige kunnen ze allen onmiddellijk aan het werk.

“Ik voel me met heel mijn hart geroepen om warme zorg te bieden. Ik weet dat de zorgsector ons heel hard nodig heeft, en ik kijk ernaar uit om mijn toekomstige collega’s te ondersteunen”, aldus een kersverse zorgkundige.

De volgende opleiding start in september 2023. De opleiding is gratis voor werkzoekenden, verloopt in samenwerking met VDAB, duurt iets meer dan 12 maanden en bestaat uit een boeiende combinatie van theorie- en praktijklessen en stages in de eigen regio. Wie er ook van droomt om zorgkundige te worden, is welkom op de infomomenten in de regiohuizen van Thuiszorg Familiezorg, overal in West-Vlaanderen. Meer info op www.familiezorg-wvl.be of via tel. 050 33 02 70.

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.