Home > Opblaasbare krokodillen en flamingo’s: knotsgekke UFO sessie op Lakeside Paradise in Knokke

Opblaasbare krokodillen en flamingo’s: knotsgekke UFO sessie op Lakeside Paradise in Knokke

Geschreven op 8 oktober 2023 om 15:35 door Mario De Wilde

Carnaval ? Neen , de jaarlijkse UFO sessie op Lakeside Paradise, die weer uitmondde in een grandioos evenement. UFO staat in dit geval voor Unidentified FLOATING Object, een gegeven dat bij vele jongeren natuurlijk inslaat als een bom. Je kunt het zo gek niet bedenken: skateboards, snowboards, sneeuwski’s, en natuurlijk de vele opblaasbare krokodillen, flamingo’s…kortom alles wat maar enigszins genoeg drijfvermogen kan bieden om via de kabelbaan zo ver mogelijk op het Duinenwatermeer te vorderen. Neem daarbij nog de gek uitgedoste watersporters en het wordt duidelijk dat dit een zeer kleurrijke namiddag was, met meer dan eens algemene hilariteit op het startponton.

Lakeside Paradise blijft nog dagelijks geopend tot en met de herfstvakantie, om vanaf dan enkel nog de weekends en vakantiedagen paraat te zijn. Het Lakeside “bites” restaurant kan dan eveneens bezocht worden voor lunch of avondmaal, of gewoon voor een gezellige drink. Ook het verwarmde terras en strand blijven ter beschikking van alle bezoekers. Meer en meer
sportievelingen en wandelaars vinden ook hun weg naar de outdoor fitness rondom het meer.
Ook de kabelbanen blijven nog dagelijks geopend, uren telkens te raadplegen via www.lakesideparadise.be Lakeside Paradise blijft ook ter beschikking voor bedrijfsincentives en voor alle fin de saison activiteiten.

 

 

 

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.