Home > Op weg naar cultuur met de Poperingse Cultuurbuzz. Eerste uitstap Red Star Line

Op weg naar cultuur met de Poperingse Cultuurbuzz. Eerste uitstap Red Star Line

Geschreven op 16 februari 2024 om 07:05 door Mario De Wilde

Poperinge start samen met de cultuurraad de motor van de Cultuurbuzz weer op. Op zaterdag 23 maart plannen ze een eerste uitstap naar de musical Red Star Line in het Studio 100 Pop-Up Theater in Puurs. De Cultuurbuzz is terug van weggeweest. Wie herinnert zich nog de uitstap naar Rijsel voor Soulwax en Triggerfinger in l’Aéronef? Of naar Brussel voor Bear’s Den in de Ancien Belgique? Of naar de opera in Gent voor Les Pêcheurs de Perles?

Een ticket voor de Cultuurbuzz richting Puurs kost 80 euro. Voor die prijs geniet je van een gezellige busrit en een grootse musical. De bus vertrekt om 12.30 u. op het Oudstrijdersplein in Poperinge. Koop je ticket via www.poperinge.be/cultuurbuzz. De ticketverkoop start op vrijdag 16 februari om 9 u.

Red Star Line

1923. Miljoenen mensen maken de oversteek van Europa naar de VS. Jan en Marie vormen een gelukkig koppel, maar het boerenleven oogt weinig rooskleurig. Als Jan de kans krijgt om in Amerika als ingenieur aan de slag te gaan, gaat hij op het aanbod in. Als een drama zich in het arbeidersgezin Steyaert voltrekt, beslist vader Steyaert naar Amerika te vluchten. De grote oversteek verloopt echter niet zonder gevaar. Geraken alle gezinsleden veilig op hun eindbestemming?

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.