Home > Op vrijdag- en zaterdagavond twee topaffichers voor Kortrijks basketbal

Op vrijdag- en zaterdagavond twee topaffichers voor Kortrijks basketbal

Geschreven op 2 november 2022 om 14:35 door Mario De Wilde

De warme herfstvakantie krijgt een leuk einde met twee absolute topaffiches in het Kortrijkse basketbal. Tweemaal wordt de Lange Munte omgetoverd tot een plaats waar spanning, emotie en spektakel hand in hand gaan.

Op vrijdagavond 4 november (20.45u.) openen de heren van House of Talents Spurs het fijne weekend met dé derby tegen Waregem. De Vlassico brengt de nummers twee en vijf in de klassering tegen elkaar. Wie de voorbije jaren de duels tegen Kortrijk en Waregem volgde weet het zeker : het wordt opnieuw een match op het scherpst van de snee. Shari Bossuyt die onlangs met Lotte Kopecky wereldkampioen in de ploegkoers op het WK baanwielrennen werd, geeft de opworp.

Zaterdagavond 5 november (18u.) gaat het Kortrijkse basketbalfeestje verder. De faniondames ontvangen dan de Phantoms uit Boom. De Spurs die nog maar één keer verloren in competitie willen maar al te graag de leiders uit Boom, ex-club van Ine Joris, een voetje lichten. Beide teams werden recent Europees uitgeschakeld maar willen ook volgend seizoen Europa in en dus is deze match in dat licht nu al erg belangrijk.

Vrijdag 4.11 – 20.45u. : Heren A – Waregem
Zaterdag 5.11 – 18u. : Dames A – Phantoms Boom

Copyright foto’s Philippe Dekoker

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.