Home > Op donderdag 19 mei is er de West-Vlaamse seniorensportdag te Izegem

Op donderdag 19 mei is er de West-Vlaamse seniorensportdag te Izegem

Geschreven op 26 april 2022 om 17:10 door Mario De Wilde

Op donderdag 19 mei organiseren de stad Izegem, sport Midwest en Sport Vlaanderen de jaarlijkse West-Vlaamse seniorensportdag. Die dag kunnen 50-plussers uit alle hoeken van West-Vlaanderen deelnemen aan verschillende activiteiten. Op de seniorensportdag staan gezond bewegen en plezier centraal. Jaarlijks organiseert Sport Midwest de West-Vlaamse seniorensportdag. Dit jaar treedt de stad Izegem op als gastgemeente. In en rond sportcentrum De Krekel kunnen 50-plussers uit de ruime regio in een ontspannen sfeer hun favoriete sport beoefenen of kennismaken met een nieuwe sportactiviteit.

Het aanbod tijdens de seniorensportdag is divers. Zo kan men kiezen uit petanque, boogschieten en karabijnschieten, en meerdere wandel- en fietstochten. Ook sessies dans, fitball en gym staan op het programma. Wie echt niet kan kiezen, kan zich inschrijven voor de sport- en beweegcarrousel. Daar krijgen deelnemers de mogelijkheid om te proeven van verschillende sporten, zoals volksspelen en katapultschieten.
Na het sporten is er tijd voor een gezellige babbel en een lekkere hap. Op het menu: warme beenham met frietjes, verse groenten en streekbier. Ook muzikale animatie en dans kunnen niet ontbreken. Het einde van de seniorensportdag is voorzien rond 21.30 uur.
Geïnteresseerden kunnen zich nog tot en met 5 mei inschrijven via hun gemeentelijke sportdienst. Deelnemers betalen 17 euro (incl. maaltijd) of 6 euro (excl. maaltijd). Voor meer informatie kan je terecht bij de Izegemse sportdienst via 051 30 33 22 of sportdienst@izegem.be.
Foto: DVV Midwest

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.