Home > Op de blauwste dag van het jaar schenkt het Brugse Historium 150 lichtpuntjes!

Op de blauwste dag van het jaar schenkt het Brugse Historium 150 lichtpuntjes!

Geschreven op 18 januari 2021 om 15:58 door Mario De Wilde

Vandaag is het ‘Blue Monday’ of ‘Depri Maandag’. Dit is de benaming voor de meest deprimerende dag van het jaar. Het uitgelezen moment om een glimlach op enkele gezichten te toveren! Om die reden kwam onze lieftallige Anna vandaag even uit quarantaine om 150 gratis tickets aan ‘Het Brugs Netwerk Vrijetijdsparticipatie’ te schenken! “De neerslachtigheid op ‘Blue Monday’ zou te maken hebben met het feit dat goede voornemens mislukt zijn en de vakanties ver weg lijken. Daarnaast zijn de dagen nog donker en is op maandag het weekend voorbij.”, weten ze bij het Historium in Brugge: “Maar tijdens de eerste coronagolf is het overduidelijk gebleken: solidariteit maakt alles draaglijker. Vandaar onze actie naar mensen die het financieel moeilijk hebben.”
Anna vescheen deze ochtend in het gezelschap van Philip Pierins (schepen van toerisme), Jovi Cauwels en Bart Hollevoet (Het Brugs Netwerk Vrijetijdsparticipatie) en Stijn Boone (General Manager Historium Brugge) voor het Historium om de tickets te overhandigen.
Nog even wachten… en dan genieten!
De tickets zijn nog niet meteen bruikbaar, want Historium Brugge houdt nog even de deuren gesloten tot er een versoepeling van de coronamaatregelen komt. Intussen sturen ze graag een positieve boodschap uit met het oog op de nabije toekomst. Met dit solidariteitsinitiatief transformeert Historium het negatieve op deze dag tot een optimistische blik naar de nakende lente, met betere tijden in het vooruitzicht!

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.