Home > Bruggeling Marc Laloo wil iedereen sensibiliseren met leuk filmpje

Bruggeling Marc Laloo wil iedereen sensibiliseren met leuk filmpje

Geschreven op 3 juni 2020 om 16:32 door Mario De Wilde

Marc Laloo uit Brugge baat al jaren een tenniswinkel uit in Sint-Michiels (Vogelzang). Maar ook naast zijn uren is de man bezeten door het spel met het gele balletje. Hij ontwikkelde een tijdje geleden onder andere een toestel dat op wetenschappelijke wijze aantoont waarom de ene tennisracket beter is dan de ander. Maar de man heeft nog meer talenten. Marc: “Covid 19 heeft op elk van ons een enorme impact gehad. Met mijn creatieve geest heb ik mijn interpretatie op deze corona strijd willen vorm geven.”

Dit kunstwerk op groot paneel over de Covid 19-saga is tijdens mijn gedwongen rust/lockdown ontstaan. Ik ontwierp het los uit vrije hand. Ik uit hiermee mijn grote bekommernis voor mijn familie en medemens. Ook wil ik vooral mijn ode en waardering aan onze niet aflatende helden tonen. En tegelijk de bevolking sensibiliseren. Ik doe helaas de jammerlijke vaststelling dat heel wat mensen nog steeds hun voeten vegen aan de huidige veiligheidsvoorschriften. Dit maakt mij boos, vooral door de niet te versmaden inzet van het verplegend personeel, de artsen en coaches. De boodschap van mijn kunstwerk is heel duidelijk: alleen op die manier kunnen we de strijd winnen.”

3 reacties

Lien Zaman, Izegem
Geschreven op 2020-06-04 22:54:00
Sommige boodschappen van gewone burgers zeggen soms veel meer dan een tafel vol ministers. Proficiat Marc Laloo
Guy Verdoodt, Zedelgem
Geschreven op 2020-06-04 22:50:22
Heerlijk toch, dit soort naturel van mensen met het hart op de goede plaats. Bewondering alom. Guy Verdoodt, Zedelgem
laloo marc
Geschreven op 2020-06-04 17:56:43
Sorry beste Mario wij wonen reeds 1,.5 j in brugge en mijn shop is in st michiels Vogelzang Koningin Astridlaan 97 brugge maar ik vergeef het je ben blij met de publicatie grtjs marc

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.