Home > Oostkamp gaat met deze vrijwilligers weer de lenteschoonmaak starten

Oostkamp gaat met deze vrijwilligers weer de lenteschoonmaak starten

Geschreven op 22 maart 2024 om 06:24 door Mario De Wilde

Het is weer tijd voor de grote schoonmaak. Morgen zaterdag 23 maart en 6 april gaan ze in Oostkamp de strijd aanbinden met zwerfvuil tijdens de grote Lenteschoonmaak, en ze hebben daarbij ook jouw hulp nodig. Na de succesvolle acties in Ruddervoorde en Oostkamp vorig jaar, is het nu de beurt aan Hertsberge en Waardamme. In samenwerking met de gemeente Oostkamp organiseert ‘Proper Oostkamp’ twee groepsacties op 23 maart en 6 april. Ze starten met een frisse energie en sluiten af met een gezellige koffie!
Zaterdag 23 maart om 13.30 uur: Samenkomst in Waardamme (De Wara, Beekstraat 3) voor een drankje. Alle benodigde materiaal wordt verzorgd. 15.30 uur: Afsluiting met een drankje en een hapje in De oude Pastorie.

Zaterdag 6 april: 9.30 uur: Start in Hertsberge (Ontmoetingshuis Hertenbos, Wingensestraat 10) met koffie en boterkoek. Help opruimen – alle hulp is welkom. 11.30 uur: Afsluiting met een drankje.

Kun je niet het hele twee uur meedoen? Geen probleem. Alle hulp, hoe klein ook, wordt enorm gewaardeerd. Vergeet niet om je vooraf in te schrijven via https://www.properoostkamp.be/inschrijven voor een vlotte organisatie.

 

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.