Home > Ook Fluvius zet de deuren open tijdens Open Bedrijvendag

Ook Fluvius zet de deuren open tijdens Open Bedrijvendag

Geschreven op 27 september 2023 om 08:51 door Mario De Wilde

Tijdens Voka Open Bedrijvendag van komende zondag wil Fluvius het grote publiek kennis laten maken met zijn dagdagelijkse activiteiten en toekomstplannen en dat tussen 10u en 17u op één van hun 14 locaties in Vlaanderen. De bezoeker ontdekt Fluvius ‘vandaag en morgen’: wat doet het bedrijf al allemaal voor de klanten thuis en in de straat, en hoe ziet de toekomst eruit op vlak van energie en riolering. Je ontdekt ook hoe Fluvius investeert in het elektriciteitsnet en hoe databeheer steeds belangrijker wordt. Fluvius bouwt mee om van het Vlaanderen van morgen een aangename leefomgeving te maken voor iedereen. Maar wat betekent dat concreet? De thema’s energietransitie, digitalisering en klimaatadaptatie komen op deze dag uitgebreid aan bod.

Op de 14 verschillende locaties wandelt de bezoeker telkens langs een parcours, opgedeeld in vier zones. Het wordt een dynamisch bezoek waarbij hij met infoborden, interactieve modules, VR-applicaties en tal van demo’s de dagelijkse werking en onze blik op de netwerken voor morgen te zien krijgt. Zo kan de bezoeker onder andere een kijkje nemen in onze dienstvoertuigen, onze hoogtewerkers aan het werk zien of ontdekken hoe we een aansluiting op het elektriciteitsnet maken.

Distributiecentrum en sollicitaties  

Ook het distributiecentrum in Lokeren opent de deuren. Vanuit dit logistiek kruispunt vertrekt alle materiaal voor het aanleggen en beheren van de elektriciteits-, gas- en rioleringsnetten naar heel Vlaanderen. Zo worden duizenden technici bevoorraad, zowel van Fluvius als zijn aannemers.

Ze verwelkomen bovendien graag potentiële nieuwe medewerkers. Geïnteresseerden kunnen op de jobstand langsgaan, en op vier locaties (Melle, Deurne, Hasselt en Kortrijk) kan men zelfs meteen solliciteren.

Deelnemende locaties

Aalst (Industrieweg 2, 9320 Erembodegem)
Antwerpen (Merksemsesteenweg 233, 2100 Deurne)
Brugge (Scheepdalelaan 56, 8000 Brugge)
Gent (Bomastraat 11, 9000 Gent)
Hasselt (Trichterheideweg 8, 3500 Hasselt)
Ieper (Ter Waarde 79, 8900 Ieper)
Kortrijk (President Kennedypark 12, 8500 Kortrijk)
Leuven (Aarschotsesteenweg 58, 3012 Leuven)
Lokeren (Moortelstraat 15, 9160 Lokeren)
Mechelen (Elektriciteitstraat 70, 2800 Mechelen)
Melle (Brusselsesteenweg 199, 9090 Melle)
Sint-Niklaas (Heistraat 88, 9100 Sint-Niklaas)
Torhout (Noordlaan 9, 8820 Torhout)
Turnhout (Koning Elisabethlei 38, 2300 Turnhout)

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.