Home > Ook dit is Vlaanderens’ Mooiste: Jehovah’s Getuigen present in Brugge, Oedelem en Beernem

Ook dit is Vlaanderens’ Mooiste: Jehovah’s Getuigen present in Brugge, Oedelem en Beernem

Geschreven op 2 april 2023 om 14:32 door Mario De Wilde

Gisteren en vandaag (uiteraard) tijdens de activiteiten rond de Ronde van Vlaanderen, kon je niet naast de standjes kijken van de lokale Jehovah’s Getuigen in Brugge, Oedelem en Beernem. Langs het parcours zag je regelmatig een kleurrijke uitnodiging voor één van de twee gratis bijeenkomsten die in de eerste week van april plaatsvinden. “In het weekend nodigden we de mensen enerzijds uit voor een speciale lezing met het thema : Je kunt vertrouwen hebben in de toekomst! Anderzijds willen we ook zo veel mogelijk mensen uitnodigen om op dinsdag 4 april de jaarlijkse herdenking van de dood van Jezus bij te wonen” , aldus Bjorn Lamelyn,de plaatselijke woordvoerder in de regio.De toegang tot beide bijeenkomsten is gratis en aanmelden is niet nodig. Op de officiële website van Jehovah’s Getuigen jw.org, staat waar en wanneer de bijeenkomsten in de buurt worden gehouden.

 

6 reacties

Micheline
Geschreven op 2023-04-03 19:57:52
Ik zou niet te veel aandacht besteden aan de mening van Bruno. Er zijn altijd mensen die, verblind door haat , zelfs het licht van de zon zouden ontkennen.
Serge galas
Geschreven op 2023-04-02 21:02:47
Het word ens tijd dat er niet gesold word met deze mensen zij weten nog heel wat meer dat je denkt zij hebben het rechte eind van kennis ik hebt het juist maar gezien met eigen ogen en dat volstaat voor mij !
Manuel
Geschreven op 2023-04-02 20:17:17
@bruno. Denk toch dat je verkeerd geïnformeerd zijt hoor 😂.
Bruno
Geschreven op 2023-04-02 20:00:57
Een sekte die teert op de misère van zwakke mensen. Families uiteendrijft, geld aftroggeld van hun leden en mensen in de armoede brengt Nee dit is niet ok Deze sekte verdient geen aandacht
Diana Chaffart
Geschreven op 2023-04-02 16:46:45
Heel tof, dat we elke gelegenheid gebruiken om mensen aan te moedigen om jehovah te leten kennen!
Keanu
Geschreven op 2023-04-02 15:57:22
Mooi dat Jehovah's getuigen op zo'n positieve manier opgemerkt worden, en zo veel moeite doen om mensen te helpen aanwezig zijn op deze gebeurtenis.

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.