Home > Onze mooi-tip voor straks aan de feestdis: de nieuwe Abercrombie & Fitch Away Tonight voor hem/haar

Onze mooi-tip voor straks aan de feestdis: de nieuwe Abercrombie & Fitch Away Tonight voor hem/haar

Geschreven op 24 december 2022 om 09:08 door Mario De Wilde

Rond de jaarwisseling gaan jong en oud aan de slag om straks met een blits eindejaarscadeau(tje) op de proppen te komen. De tijd van glinsterende kerstlichtjes, kersttruien en ideeën voor als we straks weer massaal aftellen. Het perfecte/meest foute geschenk: het ligt heel dicht bij elkaar. En, jawel, meestal knelt daar het schoentje. Je wil wel graag eens iets anders doen, maar je hebt helemaal geen inspiratie? In afwachting van 31 december geven we op regelmatige tijdstippen tips om er straks echt iets leuk van te maken. Wat je ook koopt, voeg er steeds iets persoonlijks aan toe. Dat maakt alles nog zo leuker en meer origineel. Hier gaan we….

Na het overweldigende succes van de AWAY collectie stelt Abercrombie & Fitch nu met genoegen hun nieuwe AWAY TONIGHT voor, twee intrigerende geuren voor mannen en vrouwen.

HET CONCEPT
Het verhaal van een groep vrienden die samen de mooiste momenten beleven wordt nu voortgezet in de avond. Het doet er niet toe waar ze heen gaan of wat ze doen; het gaat om het feit dat ze het samen doen. Want waar ze ook zijn, ze zijn AWAY TONIGHT.

DE FLACON
Als je geniet van het samenzijn met vrienden, kan je niet wachten tot de dag naadloos overgaat in de nacht. Dat was de inspiratie voor de flacons van AWAY TONIGHT. Beide flessen zijn voorzien van een logo in reliëf en een gemetalliseerde dop met een bewegende ring – helemaal in de stijl van het huis, dat kwaliteitsproducten brengt met een eigentijdse attitude. En omdat Abercrombie & Fitch zich ook inzet voor milieubehoud, zijn de flacons voor AWAY TONIGHT gemaakt van postindustrieel gerecycleerd materiaal.

DE GEUREN VOOR HEM
AWAY TONIGHT for Men is een frisse, houtachtige geur die staat voor intens genieten van het leven, tot in de vroege uurtjes.
Topnoten
Sprankelende bergamot, verfrissende grapefruit en zwarte peper zorgen voor een boeiende eerste indruk.
Hart
Een aardse, complexe mix van mos, wortel en geranium.
Basis
Een warme, levendige combinatie van sandelhout en patchoeli, aangevuld met romig cederhout maakt het parfum compleet.

DE GEUREN VOOR HAAR
AWAY TONIGHT for Women is een fruitige geur met amber die de blije afwachting weergeeft waarmee je uitkijkt naar de avond, en de magische energie van een samenzijn met vrienden.
Topnoten
Een unieke mix van roze peper, roze grapefruit en freesia.
Hart
Een bloemig boeket van tere lelietje van dalen, aangevuld met zachte jasmijn en speelse heliotroop.
Basis
Een omhullende wolk van sensueel kasjmierhout met zachte benzoë en zoete tonka spreekt van de zoete herinneringen voor morgen… en het opwindende idee dat jij en je vrienden allemaal AWAY TONIGHT zijn

De AWAY TONIGHT parfums van Abercrombie & Fitch zijn veganistisch en bevatten geen gluten, sulfaten, ftalaten of parabenen. Elke geur is ontwikkeld met ingrediënten van superieure kwaliteit die duurzaam geproduceerd zijn in samenwerking met plaatselijke producenten, wat de gemeenschap en de tewerkstelling ter plaatse ten goede komt.

VERKRIJGBAAR BIJ ICI PARIS XL EN ZELFSTANDIGE PARFUMERIEËN

30ml – 39,50€
50ml – 54,50€
100ml – 76,50€

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.