Home > Onze feesttip voor straks bij de feestdis: een exclusief illy kerstboompje

Onze feesttip voor straks bij de feestdis: een exclusief illy kerstboompje

Geschreven op 19 december 2022 om 12:45 door Mario De Wilde

Rond de jaarwisseling gaan jong en oud aan de slag om straks met een blits eindejaarscadeau(tje) op de proppen te komen. De tijd van glinsterende kerstlichtjes, kersttruien en ideeën voor als we straks weer massaal aftellen. Het perfecte/meest foute geschenk: het ligt heel dicht bij elkaar. En, jawel, meestal knelt daar het schoentje. Je wil wel graag eens iets anders doen, maar je hebt helemaal geen inspiratie? In afwachting van 31 december geven we op regelmatige tijdstippen tips om er straks echt iets leuk van te maken. Wat je ook koopt, voeg er steeds iets persoonlijks aan toe. Dat maakt alles nog zo leuker en meer origineel. Hier gaan we….

Mooi, goed en duurzaam: illycaffè’s ‘Kerst’-selectie

De echte uitdaging van kerstcadeaus is vaak het vinden van het originele cadeau dat goed zal worden ontvangen. illycaffè, de wereldleider in duurzame koffie van hoge kwaliteit, biedt een breed scala aan keuzes, beschikbaar op illy.com en in de illy Caffè verkooppunten, om aan de meest uiteenlopende smaken te voldoen. Bij illy producten draait alles om kunst, design en verwennerij, terwijl ze duurzaam en compromisloos van kwaliteit zijn.

Een exclusief illy kerstboompje voor de feestdagen van 2022.
Om samen de feestdagen te vieren en te genieten van een unieke smaakervaring, heeft illycaffè een feestelijke gastronomische geschenkdoos samengesteld met een selectie illy-koffies. De illy kerstboom bevat drie dozen illy gemalen koffie van 125 gram:

-Een doos met illy Classico 100% Arabica melange, een koffie voor liefhebbers van een zachte en fluweelzachte smaak.
-Een doos met illy Intense Roast 100% Arabica,
-Een doos met de Arabica Selection Brazil, met een intens en omhullend aroma, met openhartige tonen van karamel en gedroogd fruit.

Adviesprijs: € 14,90, verkrijgbaar in de illy e-shop en in de verkooppunten van illy Caffè.

 

 

 

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.