Home > Ontmoet op 12 en 13 maart je vakman om de hoek

Ontmoet op 12 en 13 maart je vakman om de hoek

Geschreven op 1 maart 2022 om 11:09 door Mario De Wilde

Op 12 en 13 maart 2022 is men welkom op de Bouwroute ( www.bouwroute.be ), een initiatief van de Bouwunie. Een groot aantal vakmensen stelt dat weekend hun showroom open zodat kandidaat-bouwers hun bouw-of renovatieplannen kunnen aftoetsen met professionals uit de eigen streek. Ook bij aannemer All-Bouw uit Roeselare is men dat weekend meer dan welkom. Heb je bouwplannen, ben je op zoek naar bouwgrond of denk je na over bouwen? Ze geven jou graag op afspraak een rondleiding in hun belevingskantoor.
“We hadden een kijkwoning kunnen ontwerpen, maar deden het niet. We wilden immers een ruimte die écht was, waar nieuwbouw, functionaliteit en sfeer hand in hand gaan. Wij zijn dan ook enorm trots om u te kunnen rondleiden in ons nieuwe belevingskantoor, waar alle zintuigen worden geprikkeld.
Zien, kijken, voelen en uittesten: daar gaat het om. Wat wij tonen maakt deel uit van ons leven en wordt dagelijks gebruikt. We kunnen dus écht wel van ervaring spreken als we u adviseren bij het maken van bepaalde keuzes voor uw project. Kom eens langs, dan kijken we wat ons gebouw voor u in petto heeft”, aldus bestuurder Simon Alleman. Een afspraak maak je eenvoudig via hun website www.allbouw.com/bouwroute
Opgelet: plaatsen voor dit kleinschalige evenement zijn beperkt!

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.