Home > Ondanks bedreigingen blijft Standense Lisa Leman verderzingen

Ondanks bedreigingen blijft Standense Lisa Leman verderzingen

Geschreven op 27 januari 2020 om 10:05 door Mario De Wilde

Schlagerzangeres Lisa ­Leman uit Staden besloot zo pas om toch maar verder te zingen, ondanks het feit dat ze nu al twee jaar gestalkt wordt via allerlei berichten en op sociale media. De stalkers eisen dat de 31-jarige Stadense onmiddellijk stopt met zingen. De druppel die bijna de emmer deed overlopen was kort na haar kerstconcert in december toen meer dan honderd sms’en en berichten via Messenger toekwamen. Niet alleen de zangeres kreeg er van langs maar ook haar boekingskantoor, organisatoren van events en zelfs fans. Ten einde raad haalde Lisa haar Facebookpagina offline. Na gesprekken met enkele collega’s en haar vriend Thomas besliste ze echter om toch door te doen en vanaf 23 februari treedt ze met hernieuwde moed op. Intussen heeft ze ook bij de politie klacht ingediend.

3 reacties

Conny Thijs
Geschreven op 2020-01-27 20:42:09
Lisa vriendin voor het leven als ook uw echtgenoot Thomas vrienden voor het leven .Laat u niet kisten zingen 🎤 is uw leven en je bent super met een hemelse stem doe verder .Hopelijk worden ze bestraft en kun je u weer volledig concentreren op uw carrière vele kusjes xxxx
Demeulenaere petra
Geschreven op 2020-01-27 17:15:13
Doe waar je je goed bij voelt.niet opgeven voor iets wat nie wil deugen
Vanhouwe Ives
Geschreven op 2020-01-27 14:17:56
Goede beslissing. Laat je vooral niet kisten door een jaloerse bende. Zingen maakt je gelukkig en moet je zeker nooit opgeven er staan dan ook vele mensen achter je.

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.