Home > Oliebollen voor medewerkers Zorghuis Oostende

Oliebollen voor medewerkers Zorghuis Oostende

Geschreven op 19 november 2018 om 11:43 door Mario De Wilde

Het Zorghuis in Oostende dat als vrijwilligersproject instaat voor de opvang van mensen met kanker die er meestal alleen voor staan, gaat dit jaar naar een recordaantal ligdagen van meer dan 800 verspreid over een 60-tal gasten. In de vorige jaren schommelde dit aantal om en rond de 500 ligdagen. Een bewijs van de nood aan ons project dat ondertussen navolging kreeg in Limburg en Vlaams Brabant. Johan Valcke, Voorzitter Zorghuis Oostende: “Maar meer nog dan de cijfers illustreren onze gasten (voor ons zijn het geen patiënten!) die steile opgang regelmatig door een gebaar van erkentelijkheid. En zo gaat er deze namiddag om 14:00 uur nog eentje door … De familie van een van onze gasten houdt eraan alle medewerkers van het Zorghuis te verwennen met oliebollen recht uit een authentiek oliebollenkraam dat zal opgesteld zijn tegenover het Zorghuis. Voorwaar een originele attentie en ook een warme oproep voor vrijwilligers. Wij hebben er veel nodig om ons Zorghuis draaiende te houden, dag en nacht, 7 dagen per week.”

2 reacties

Rene Tommelein
Geschreven op 2018-11-19 16:45:34
Toffe peer die Luc, zo zijn we al meermaals mooi verrast geweest met initiatieven van gasten die verblijven en verbleven in het Zorghuis.
christophe dalemans
Geschreven op 2018-11-19 13:55:10
Een warm initiatief voor een warm project ! Namens onze gasten en vrijwilligers dank voor jullie publicitaire steuntje !

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.