Home > OKRA Male pakt al meteen uit met vier activiteiten

OKRA Male pakt al meteen uit met vier activiteiten

Geschreven op 10 juni 2021 om 19:45 door Mario De Wilde

Na een veel te lange pauze starten de activiteiten van OKRA Male in Sint-Kruis bij Brugge weer op. De gekende activiteiten zoals petanque, kaarten, turnen, fietsen en wandelen starten weer langzaam maar zeker in de loop van juni. Er zijn vier evenementen gepland en er wordt op 23 juni gestart met een dagfietstocht naar Knokke en ’t Zwin. Start aan het Peelaertplein in Male om 9u. In totaal bedraagt de tocht 62 km met een voormiddag-stop in Knokke, een middagmaal in bistro the Shelter en een namiddag-stop in Sluis.

De volgende dag 24/6 is er dan de jaarlijkse bingo-namiddag in ’t vernieuwde Couvent om 14u met taart en koffie. Dit keer spelen we voor voedingswaren.

Dan op 1 juli wordt om 14 u een voorstelling  gegeven van de zomerreis door de firma Lauwers, uiteraard met koffie en gebak. Het wordt een 8-daagse reis naar de Elzas. Dit gaat ook door in ’t Couvent.

En op 8 juli is er koud buffet met vis- en vleesgerechten en een muzikaal optreden van Johan De Vuyssere. Deuren op om 11u30 in ’t Couvent Male.

Alle info vindt men op de website en heb je nog vragen: bel teamleider Frans (0495/545362)

 

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.