Home > Nu al te noteren: 23 februari 2024, de allereerste editie van de Veurne Awards

Nu al te noteren: 23 februari 2024, de allereerste editie van de Veurne Awards

Geschreven op 28 september 2023 om 09:06 door Mario De Wilde

23 februari 2024, dan is er de allereerste editie van de Veurne Awards. Tijdens deze gala-avond in Furnevent zetten ze in Veurne de ondernemers in de kijker, vieren ze hun inspanningen en creativiteit en belonen ze hen met awards. Het zijn de Stad Veurne, Veurne Toe koer, Veurne@Work, Horeca Veurne, Voka West-Vlaanderen, Unizo Veurne en de Landbouwraad die de krachten bundelen. Denk aan de Oscars, maar nog beter én enkel voor Veurnse ondernemers. Op 23 februari belonen we bedrijven met een onderscheiding voor hun uitstekende werk. Alle, maar dan ook alle ondernemers, van groot tot klein, kunnen zich aanmelden voor het winnen van één van deze awards:

Starter van het jaar
Winkelbeleving
Verrassende horeca
Renovatie en nieuwbouw
Ambacht
Green Award

Aanmelden kan tot 1 december via www.veurneawards.be/stel-je-kandidaat.

De dossiers van de kandidaten worden objectief en op hun waarde beoordeeld door een professionele externe jury. De organisatoren reiken ook de Veurne Award voor Ondernemer van het Jaar uit. Een jury bepaalt welke ondernemers in aanmerking komen en laten op 23 februari de aanwezigen beslissen over wie deze prijs in de wacht sleept!

Bedrijven kunnen partner worden van de Veurne Awards?

Er zijn verschillende formules mogelijk waarbij bedrijven deze Awards kunnen ondersteunen door partner te worden van deze organisatie. Bij alle formules wordt het logo van het bedrijf meegenomen bij de aankleding van de zaal of in de communicatie (website, sociale media, uitnodigingen …). Bij iedere formule zijn er ook toegangstickets inbegrepen. Bovendien kunnen bedrijven ook een Veurne Award zelf sponsoren. Jan Verfaillie, schepen van Economie en Guido Hoste, schepen van Middenstand: “Veurne is economisch een parel, van kleinhandel tot grootindustrie. De dagelijkse inspanningen van de ondernemers en hun personeel willen we op passende manier vieren met de inrichting van de Veurne Awards. Speciale dank aan alle partners voor het vele werk dat reeds werd verzet.”

Volg de Veurne Awards via: www.veurneawards.be, www.facebook.com/veurneawards en www.instagram.com/veurneawards

Op de foto, boven: Tom Vermeersch (Voka West-Vlaanderen), Carmen Cornille (Veurne Toe koer), Amy Van De Velde (Lokale Economie Stad Veurne), Lies Demolder (Landbouwraad), Bart Homblé (Horeca Veurne), Dirk Adam (Veurne@Work)

Op de foto, onder: Bernard Joye (Veurne@Work), Jan Verfaillie (schepen van Economie), Marc Gombert (Veurne@Work en Unizo), Mario Haelewyck (Veurne Toe koer). Schepen Guido Hoste en Pieter De Brabandere (Voka West-Vlaanderen) konden niet aanwezig zijn.

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.