Home > Nomineer zelf het Roeselaarse zomerterras van je dromen en laat je verrassen

Nomineer zelf het Roeselaarse zomerterras van je dromen en laat je verrassen

Geschreven op 19 juni 2024 om 07:09 door Mario De Wilde

Tijdens de zomermaanden ontpoppen over heel Roeselare horecaterrassen waar het gezellig vertoeven is. Nu de zomer eraan komt (?), is het volop uitkijken naar terrasjesweer. Niets leuker dan keuvelen met vrienden op een gezellig zomers terras. Maar wat is jouw favoriete terrasje van Roeselare? Nomineer het zomerterras waar jij het liefste komt en wie weet word je binnenkort verrast met een muziekoptreden en traktaat voor het hele terras.

Twee categorieën
Twee verschillende zomerterrassen winnen de prijs: een zomerterras op het openbaar domein (een plein of straat) en een zomerterras op privaat domein. Tot zondag 30 juni kunnen zowel terrasgenieters als de horeca zelf kandidaten voorstellen via roeselare.be/zomerterras.

Anonieme jury
Uit de inzendingen zullen in elke categorie vier genomineerden gekozen worden. Op die acht terrassen zal een anonieme jury van buiten Roeselare tussen 1 en 7 juli komen proeven en genieten. Zij zullen de twee winnaars kiezen.

In de week van 11 juli worden de twee winnende terrassen en hun klanten verrast met een fotoreportage, muziekoptreden en traktaat.

1 reactie

Despriet Bruno
Geschreven op 2024-06-19 14:40:20
In den trap aan het station

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.