Home > Nog maar halfweg en al 8000 bezoekers voor het jaarlijkse Cartoonfestival Knokke-Heist

Nog maar halfweg en al 8000 bezoekers voor het jaarlijkse Cartoonfestival Knokke-Heist

Geschreven op 1 augustus 2023 om 09:49 door Mario De Wilde

Nog op zoek naar een leuke (en gratis) binnenactiviteit tijdens deze regenweek? In Cultuurcentrum Scharpoord kunnen bezoekers nog tot en met zondag 27 augustus een pak cartoons zien rond het thema “Echt?” op het jaarlijkse Cartoonfestival Knokke-Heist. Deelnemende cartoonisten laten hier met hun werk zien wat echtheid, vooral voor vrouwen, betekent in een wereld vol Instagramfilters, fake news en deepfake-technologie. Op het festival ontdek je ook de winnaars van de cartoonwedstrijden Gouden Hoed en Press Cartoon Belgium. Voor ieder wat wils dus!

Op drie weken tijd ontdekten maar liefst 8000 bezoekers een cartoonwereld vol frivole meisjes, krachtige vrouwen en alles daartussen. “Prachtige tentoonstelling, Altijd de moeite om te bezoeken, Knap gedaan, Leuk met de (klein)kinderen”, zijn nog maar een greep uit de vele enthousiaste reacties en ervaringen die de organisatie mocht ontvangen van de bezoekers.

Kwam jij nog niet langs? Plan dan snel je bezoekje in! Het Cartoonfestival is dagelijks geopend van 10 tot 19 uur in Cultuurcentrum Scharpoord (Maxim Willemspad 1). De toegang is volledig gratis. Weer of geen weer: zowel bij regen als hittegolf is het Cartoonfestival dé perfecte daguitstap. Alle info op www.cartoonfestival.be

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.