Home > Nog 120 dagen te gaan: daar is de ‘Winteruur’- en de ‘Heerlijk Hoorspel Scheurkalender 2024

Nog 120 dagen te gaan: daar is de ‘Winteruur’- en de ‘Heerlijk Hoorspel Scheurkalender 2024

Geschreven op 5 september 2023 om 07:14 door Mario De Wilde

30 graden en volop zon? En toch kan je maar beter goed voorbereid zijn op het nieuwe jaar 2024. Intussen zijn er opnieuw twee Almanakken 2024 uit. Wim Helsen brengt met Winteruur al acht jaar lang licht in de duisternis. Hij vraagt zijn gasten om een tekst mee te brengen die voor hen een bijzondere betekenis heeft, hen inspireert of raakt. Alles is mogelijk, van een gedicht of een fragment uit een roman tot een supporterslied. Het gesprek over de reden waarom de gast net die ene tekst kiest, maakt van Winteruur een bijzonder programma: verrassend, eerlijk, grappig, ontroerend en soms saai. Deze almanak verzamelt de mooiste quotes en teksten van de gasten en de meest belangwekkende inleidingen van Wim uit meer dan 500 afleveringen.

Nummer twee die nu al verkrijgbaar is, luidt naar de naam ‘Een heerlijk Hoorspel Scheurkalander 2024’. Deze scheurkalender is speciaal gemaakt voor mensen die elke dag wanneer ze opstaan graag meteen de juiste datum weten en de drang voelen om regelmatig iets af te scheuren. Aan die basisbehoeften voldoen we ruimschoots met dit kleinood. En omdat we bij Het Geluidshuis strebers zijn, hebben we er allerlei dingen aan toegevoegd voor de mensen die werkelijk ALLES uit hun dag willen halen. Dat zijn die mensen die af en toe eens zin hebben in een hihi of een hoho of nog vrolijk kunnen worden van nutteloze feitjes, of met gepasteuriseerde halfvolle overgave graag een paar muzieknoten uit hun ochtendstrot persen.

Jaja, na 20 jaar creatie van onnozelheid voor families, blijft onze ambitie grenzeloos: u en uw gezin gezond bezighouden, zodat u zich geen rare ideeën in het hoofd haalt zoals een fitnessabonnement nemen of series kijken op schermen. En let vooral op het realistische geluid wanneer u het blaadje afscheurt, daar hebben onze geluidstechniekers wéken aan gewerkt. We zullen zeggen dat u het geapprecieerd heeft.

Allebei uitgegeven door Pelckmans aan de prijs van € 19.50. 

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.