Home > Twee jonge West-Vlamingen Brian en Tuur zijn op zoek naar hartverwarmende mensen

Twee jonge West-Vlamingen Brian en Tuur zijn op zoek naar hartverwarmende mensen

Geschreven op 19 november 2019 om 10:35 door Mario De Wilde

Twee jonge energieke gasten, Tuur Dejonghe uit Ingelmunster en Brian Desplinter uit Rumbeke willen hun energie gebruiken door zich in te zetten voor het goede doel. Concreet zoeken (concreet) ze hartverwarmende mensen in heel België en die bereid zijn om dit te tonen aan hun omgeving! In het kader van de warmste week, hebben beiden De Warmste Trui ontworpen. Een neutrale trui voor zowel vrouw, man als kind. Om te dragen tijdens het werken of tijdens het studeren. Ben jij hartverwarmend? Ideaal! Koop dan binnenkort één van de Warmste Truien en steun zo mee één van hun goede doelen. Elk hebben ze een doel gekozen. Tuur koos voor de organisatie ‘Het Ventiel’, dit omdat ze zich inzetten voor alle mensen die met jongdementie te maken hebben en hen een hart onder de riem steken. ‘Het Ventiel’ steunt voornamelijk onder de vorm van een buddywerking voor mensen met jongdementie en kan hiervoor nog steeds alle steun gebruiken. Dit is een organisatie die hem nauw aan het hart ligt. Brian zijn keuze viel voor de organisatie ‘kom op tegen kanker’. Het is en blijft belangrijk dat er dagelijks geïnvesteerd wordt in kankeronderzoek, maar daarnaast mogen de patiënten en hun omgeving ook niet vergeten worden. De verschillende activiteiten die georganiseerd worden voor de huidige patiënten helpen bij het verwerkings- en acceptatieproces van de ziekte. Deze actie is voor hem ook erg belangrijk omdat er een naaste jammer genoeg getroffen is door de ziekte. Dankzij de hulp van ‘kom op tegen kanker’ lukt het om dagdagelijks te kunnen blijven strijden tegen deze ziekte.

Tuur Dejonghe (21), woont in Ingelmunster en studeert leerkracht Lichamelijke Opvoeding en Biologie in Brugge aan de Howest. Daarnaast is hij trainer en gymnast bij Trampo’s in Ingelmunster en actief leiding bij Chiro Jefri!
Brian Desplinter (25), woont te Rumbeke en werkt bij Ablynx te Gent als onderzoeker daarnaast geeft hij nog les aan de Howest te Kortrijk. Zette zich jaren in als leider in de chiro in Ingelmunster.

Ben je een hartverwarmende persoon? Kocht je een trui? Deel deze dan op je socials met de hastags
#IkVerwarm
#DeWarmsteTrui
En met de zin: Verwarm jij al?

Meer info op www.dewarmstetrui.be of op de facebook pagina

 

 

 

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.