Home > Nieuws > Kasteel van Sinterklaas Brugge verhuist naar een nieuw kasteel: het wordt Tudor

Kasteel van Sinterklaas Brugge verhuist naar een nieuw kasteel: het wordt Tudor

Geschreven op 11 september 2019 door Mario De Wilde

Het Kasteel van Sinterklaas Brugge verhuist voor de tweede editie van het evenement naar een nieuwe locatie: Kasteel Tudor. Het kasteel – midden in de bosrijke omgeving van Brugge – wordt op vrijdag 29 november, zaterdag 30 november en zondag 1 december 2019 omgetoverd tot een magisch Sinterklaaskasteel. De Pieten nemen de bezoeker(tje)s mee naar de mooiste kamers van het kasteel. Wat als … Iedereen een kijkje zou kunnen nemen in het magische kasteel van Sinterklaas? Kasteel van Sinterklaas Brugge betovert jong en oud: de bezoeker(tje)s worden onderdeel van een magisch verhaal met prachtige decors, waarbij de interactie met de personages cruciaal is. De nieuwe locatie brengt ook heel wat nieuwigheden mee. De bezoeker(tje)s kunnen een kijkje nemen in de slaapkamer van Sinterklaas en Slecht-Weer-Vandaag ontmoeten, het allercoolste paard ter wereld!
De absolute apotheose van het bezoek is de uitgebreide meet & greet met Sinterklaas. De rondleiding duurt ongeveer één uur.

De openingsdag, vrijdag 29 november, is volledig voorbehouden voor (school)groepen. De online ticketverkoop voor zaterdag 30 november en zondag 1 december start op donderdag 19 september vanaf 21 uur. Een toegangsticket kost 8,50 euro. Elke bezoeker heeft een toegangsticket nodig, met uitzondering van kinderen jonger dan twee jaar (geboren na 29/11/2017). Kasteel van Sinterklaas Brugge wil alle bezoeker(tje)s een optimale ervaring bieden, waarbij veel interactie mogelijk is met de Pieten en Sinterklaas. Er is daarom – net als vorig jaar – slechts een gelimiteerd aantal tickets beschikbaar.

 

1 reactie

somers
2019-09-17 15:05:04
Op welke wijze ( waar) kan een ticket voor het Sinterklaaspaleis aangekocht worden? Er staat geen info over in het artikel. Graag antwoord aub voor 19/09.

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.