Home > Nieuws > Hey Center Vrienden vzw uit Brugge stelt de affiche van Retro Music Night 2019 voor

Hey Center Vrienden vzw uit Brugge stelt de affiche van Retro Music Night 2019 voor

Geschreven op 11 september 2019 door Mario De Wilde

De Hey Center Vrienden organiseren op zaterdag 28 september in Het Entrepot hun Retro Music Night 2019. Net zoals de vorige edities gaat de opbrengst naar een goed doel. Ditmaal is het Buitengewoon Basis Onderwijs ‘Ter Dreve’ het goede doel waarvoor de vzw hun beste beentje voorzet.
Er kan opnieuw gedanst worden op een led verlichte dansvloer van 49 m2 terwijl retromuziek van de jaren ’60 – ’70 en ’80 uit de luidsprekers klinkt.
De coverband Innocence zal enkele nummers live brengen en er is eveneens een gastoptreden van de Voice van Vlaanderen 2019 kandidate Luna Rufo Morero.
Nieuw dit jaar is dat alle kinderen van het Buitengewoon Basis Onderwijs zich tussen 15u. en 18u. samen met hun ouders kunnen uitleven op de led verlichte dansvloer (gratis inkom) anaf 19u. gaan de deuren open voor iedereen die een fantastische avond zoals vroeger wilt beleven, de inkom bedraagt zoals vorige edities 10€ zowel in voorverkoop als aan de deur. De Hey Center Vrienden vzw dankt al hun sponsors, dankzij hun steun kunnen wij dit evenement organiseren.

De Hey Center Vrienden kan men bereiken via https://www.heycentervrienden.be/
het mailadres info@heycentervrienden.be,  of de Facebookpagina https://www.facebook.com/groups/heycentervrienden/

2 reacties

Jan
2019-09-11 18:17:25
Inderdaad ! Maar vooral ook mensen met een hart , die jaarlijks heel veel tijd geven ten voordele van anderen ! Mensen met een hart voor de maatschappij ,in het bijzonder aan zij die het kunnen gebruiken . Proficiat mannen en vrouwen voor uw onvoorwaardelijk inzet telkens weer .
marc de rycke
2019-09-11 10:41:51
Bedankt, een krant met een hart !!!!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.