Home > Nieuws > Destination Green en ImagineTravel uit Brugge bundelen hun krachten en aanbod

Destination Green en ImagineTravel uit Brugge bundelen hun krachten en aanbod

Geschreven op 11 september 2019 door Mario De Wilde

Deze namiddag hebben Karl Dijkmans en Wouter Debaets officieel het handelsfonds van Destination Green overgedragen aan Paul Ryckaseys van ImagineTravel. In het vakblad Travel Magazine verklaren beiden na “drie jaren hard werken om hun activiteiten bij een grotere touroperator onder te brengen. Ze willen focussen op hun concrete producten en reisprogramma’s en alle boekhouding en papierwerk aan anderen overlaten”, aldus Paul Ryckaseys. Bovendien was ImagineTravel was al een tijdje op zoek naar een uitbreiding voor het gamma op IJsland, Schotland en Ierland en wilde graag nieuwe bestemmingen in Scandinavië aanboren, aldus Ryckaseys “Een perfecte match dus. De bestemmingen van beide touroperators vullen elkaar mooi aan en ze delen dezelfde visie om zorgvuldig uitwerkte programma’s aan te bieden via de gevestigde reiskantoren.”

Paul Ryckaseys van ImagineTravel.
Wouter gaat al vanaf maandag 16 september fulltime aan de slag in het kantoor van Imagine in Brugge en zal daar instaan voor de uitwerking van de reisprogramma’s voor zomer 2020 (vertrekken vanaf 1/4/2020) in Scandinavië, de Faeröer eilanden, de Kanaaleilanden, Groot-Brittannië en Ierland. Samen met Magali Francois van ImagineTravel zal Wouter een nieuwe brochure ‘Het Noorden en de Britse eilanden’ samenstellen. “Hij zal graag zijn kennis delen en ter beschikking stellen van alle reisagenten die een rondreis op maat willen voorstellen aan hun klant.”
Karl blijft nog enkele maanden aan de slag bij Destination Green om de boekingen voor winter 2019-2020 te noteren en af te handelen en om alle geboekte dossiers op te volgen.”

(©)Foto YouTube

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.