Home > 10 gepassioneerde vaklui presenteren zich begin maart op Horeca tasting in Knokke-Heist

10 gepassioneerde vaklui presenteren zich begin maart op Horeca tasting in Knokke-Heist

Geschreven op 20 februari 2020 om 17:21 door Mario De Wilde

Op dinsdag 10 en woensdag 11 maart gaat in de Foyer van het Cultuurcentrum Scharpoord in Knokke-Heist de eerste editie van ‘Horeca’ tasting door, een beurs voor professionelen. Organisator is Dumolyn’s Coffees, de koffie- en theespecialist op de Natïenlaan in Knokke-Heist. Christophe Croquet: “Er worden uitnodigingen gezonden naar alle horecazaken van Knokke-Heist, Sluis, Cadzand en omgeving met de bedoeling alle standhouders aan te spreken. Er is een grote diversiteit aan specialiteiten die vrijwel dagelijks in de horeca aan bod komen.”

Deelnemers:

Dumolyn’s Coffees: Koffie & Thee olv Christophe Croquet
Dumolyn’s Coffees: Thee olv T-Coach Elke Bertens en theesommelier Carol Bailleul
Vignoble Famille Deroose: AOP Wijnen olv Lieven Deroose
Edgar & Marie: IGP Wijnen olv Lieven Deroose
Copin: Picon vin blanc olv Dimitri Bonte
Kopje Zwam: Oesterzwamburgers & microgroenten olv Bart Vanderveken, Wouter Stevens
Brouwerij D’Oude Maalderij: speciaalbieren olv Jef Pirens
Biofase: ecologische rietjes olv Guido Castelein
De Kookplaneet Oostende: Non-Food groothandel voor de Horeca olv Edwin Grutman
Hilux Hillewaert – Decomac: Intelligente koffiesystemen en grootkeukens olv Sofie Traen
Dekuyper Products: non-food groothandel: onderhoudsproducten, papierwaren en horecamaterialen olv Guido Dekuyper.
Vishandel Nijf: Visgroothandel olv Peter Deruyter

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.