Home > Nieuwjaarsgalaconcert (muziek & acrobatie) met het Vlaams Muziektheater in Knokke op zondag 16 januari

Nieuwjaarsgalaconcert (muziek & acrobatie) met het Vlaams Muziektheater in Knokke op zondag 16 januari

Geschreven op 31 december 2021 om 09:12 door Mario De Wilde

Het nieuwjaarsconcert in het Casino van Knokke is een jaarlijkse klassieker in het muzikaal aanbod van het Cultuurcentrum. Dit jaar vindt het concert plaats op zondag 16 januari 2021 om 11 uur in de schouwburg van het Cultuurcentrum Scharpoord.

Topsolisten van het Vlaams Muziektheater
Nathalie Denyft, An Janssens, Kris Wouters en François Jacobs, vier topsolisten van het Vlaams Muziektheater brengen een lichtklassiek programma met populaire melodieën uit de wereld van operette, musical en evergreens, passend bij deze tijd van het jaar. Samen met een 15-koppig orkest o.l.v. Frank Boonen voeren ze je mee naar een wereld waar muziek mensen gelukkig maakt en waar dromen werkelijkheid lijken te worden.

Acrobatie met het Vilja-duo
Het acrobatenkoppel Vilja-duo zorgt synchroon met de muziek voor een adembenemend visueel dansspektakel. Het duo was in 2019 finalist in Belgium’s Got Talent en bestaat uit Bram De Beul en Irina Yakoudheva. Samen brengen zij choreografisch ballet en luchtacrobatie in doek en hoepel. Vorig jaar nog via livestream, dit jaar kun je live meegenieten van dit concert in de schouwburg. Voor tickets en meer informatie: website cultuur.knokke-heist.be of via het onthaal van het Cultuurcentrum Scharpoord tel 050 630 430 of via mail cc.ticket@knokke-heist.be

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.