Home > Nieuwe voertuigen en machines voor technische dienst in Beernem. Prijskaartje; € 260.000

Nieuwe voertuigen en machines voor technische dienst in Beernem. Prijskaartje; € 260.000

Geschreven op 13 maart 2023 om 07:55 door Mario De Wilde

Met een dertigtal medewerkers heeft Beernem een uitgebreide technische dienst. Goed personeel heeft nood aan een modern wagenpark. Het afgelopen jaar werden verschillende machines en voertuigen aangekocht.
Flexibele medewerkers
Volgens schepen van openbare werken Claudio Saelens heeft de gemeente Beernem een hele uitgebreide technische dienst. “Het is een bewuste keuze om heel veel zaken in eigen beheer uit te voeren. Op die manier kunnen we vlug anticiperen op onverwachte gebeurtenissen en is er een goede terreinkennis van onze werkmannen.”
Nieuwe machines en voertuigen
Het afgelopen jaar werden verschillende voertuigen aangekocht: Een minigraafmachine, een professionele zitmaaier, een smalspoortraktor met veegborstel en drie bestelwagens waarvan één elektrisch voertuig. Bij de aankoop gaat er telkens aandacht uit naar ergonomie, kwaliteit en de milieuvriendelijkheid van de machines. Met deze investeringen is een bedrag gemoeid van 260.000 euro. Onlangs werden ook een aantal voertuigen die uit gebruik waren genomen per opbod verkocht. Dit leverde een bedrag op van 34.000 euro.
Bedanking
Het college van burgemeester en schepenen ging afgelopen vrijdagmorgen een kijkje nemen naar de machines en bedankte de personeelsleden voor hun inzet. De technische dienst zorgt namelijk dag in en dag uit, in prachtige en in gure weersomstandigheden voor het onderhoud en uitzicht van onze mooie gemeente.

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.