Home > Nieuwe Nissan showroom officieel geopend bij Bariseau Mottrie Kortrijk

Nieuwe Nissan showroom officieel geopend bij Bariseau Mottrie Kortrijk

Geschreven op 19 november 2022 om 09:14 door Mario De Wilde

Donderdagavond was er de feestelijke opening van de nieuwe Nissan showroom bij Bariseau Mottrie Kortrijk. De zaakvoerders mochten Ruth Vandenberghe, Burgemeester van Kortrijk, en een delegatie van Nissan ontvangen om het nieuwste Nissan model te onthullen: de Nissan X-Trail. Bariseau Mottrie is al jaren gekend als de officiële verdeler van Opel in West-Vlaanderen en kiest bewust voor de groeistrategie. Voor de vestiging in Kortrijk komt er naast Opel nu ook Nissan bij.

“De innovatieve modellen van Nissan zijn een mooie aanvulling van ons bestaande aanbod”, zegt Julie Bariseau, CEO van Bariseau Mottrie. “De laatste maanden hebben we onze organisatie en structuur verder op punt gezet waardoor we vol vertrouwen naar een mooie toekomst kijken. De solide basis van Bariseau Mottrie, de duidelijke toekomststrategie en ons sterke, betrouwbare imago maken ons een goede partner in regio Kortrijk.”

“We zijn zeer verheugd om een ervaren dealer als Bariseau Mottrie te verwelkomen in ons netwerk”, zegt Laurent Brener, Dealer Network Development Director bij Nissan BeLux. “We kijken ernaar uit om ons merk verder uit te bouwen in Kortrijk en omstreken met deze dynamische, professionele partner en zijn ervan overtuigd dat ons toekomstgerichte aanbod aan geëlektrificeerde en elektrische modellen zullen bijdragen aan een duurzame mobiliteit in de regio.”

“Met Nissan Kortrijk wordt een nieuwe stap gezet in ons multimerkenverhaal. Er liggen nog heel wat plannen op tafel bij Bariseau Mottrie”, voegt Julie Bariseau er nog aan toe.

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.