Home > Nieuwe McDonald’s in Ingelmunster zoekt 78 medewerkers en houdt jobdag op 4 maart

Nieuwe McDonald’s in Ingelmunster zoekt 78 medewerkers en houdt jobdag op 4 maart

Geschreven op 19 februari 2024 om 10:21 door Mario De Wilde

McDonald’s liefhebbers uit Ingelmunster kunnen alvast beginnen aftellen want midden mei opent franchisenemer Kenny Schelstraete er een nieuwe vestiging. De opening is niet alleen voor de liefhebbers van de bekende hamburgers een leuke aankondiging, maar ook voor de werkgelegenheid binnen de regio. Franchisenemer Kenny Schelstraete maakt al langer deel uit van de McDonald’s familie en is reeds eigenaar van de vestigingen in Knokke en Koksijde. Momenteel is hij volop bezig met de aanwerving van een gedreven team voor zijn nieuwe restaurant in Ingelmunster. Hiervoor is hij op zoek naar zowel voltijdse als deeltijdse medewerkers met verschillende profielen. Concreet zoekt hij 40 crewleden, 30 jobstudenten en 8 restaurantmanagers.

Om het aanwervingsproces te ondersteunen heeft Kenny Schelstraete besloten om de handen in elkaar te slaan met VDAB Roeselare. Samen organiseren ze op maandag 4 maart een jobdag. Geïnteresseerden kunnen langskomen in de lokalen van VDAB Roeselare gelegen aan de Pildersweg 7, 8800 Roeselare. Voor meer informatie of om rechtstreeks te solliciteren: jobs@nooraap.be.

“Ik ben op zoek naar gemotiveerde, positief ingestelde mensen die graag deel uitmaken van een hechte crew. Want een goed draaiend restaurant begint bij en kan niet zonder een goed geolied team. Diploma, ervaring, leeftijd, geslacht en afkomst zijn niet belangrijk, het is de juiste attitude die telt. Voor de managers is het belangrijk dat ze goed zijn in people management en coaching. Maar het allerbelangrijkste blijft een juiste attitude, motivatie, een goede portie enthousiasme, en vooral klantgerichtheid”, legt Kenny uit.

Als betrokken werkgever biedt McDonald’s professionele kansen en een verrijkende ervaring aan medewerkers die zich willen ontwikkelen in een boeiende en stimulerende werkomgeving met tal van mogelijkheden om door te groeien. De franchisenemer voorziet onder andere ook opleidingen om praktische vaardigheden zoals hygiëne- en voedselveiligheidsregels aan te leren. Hiernaast wordt er ook veel aandacht besteed aan soft skills, zoals teamwork en klantgerichtheid.

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.