Home > Nieuwe Carrefour Express in Roeselare mikt op passanten, bewoners en studenten

Nieuwe Carrefour Express in Roeselare mikt op passanten, bewoners en studenten

Geschreven op 27 juni 2024 om 07:00 door Mario De Wilde

Inwoners van Roeselare worden uitgenodigd om de gloednieuwe Carrefour Express te ontdekken, waar kwaliteit, moderniteit en duurzaamheid samenkomen voor een prettige winkelervaring. Gelegen aan Noordstraat 115 in 8800 Roeselare, biedt deze nieuwe vestiging, onder leiding van franchisenemer Ana Munteanu, een zorgvuldig geselecteerd assortiment dat voldoet aan de verwachtingen van alle klanten. Ze versterkt de lokale verankering van Carrefour en brengt waardevolle ervaring mee in het beheer van

Residentiële en studentenklanten

Gelegen in het hart van Roeselare verwelkomt deze Carrefour Express klanten op een verkoopoppervlakte van 225m², gericht op passanten, bewoners en studenten dankzij de nabijheid van scholen. De winkel biedt een breed scala aan lokale producten, Carrefour-merkproducten, biologische en vegetarische opties. Ook zijn er producten in bulk, vlees, verse groenten en fruit, vers geperst sap, een assortiment lunchproducten en ter plaatse gebakken brood.

Aangeboden diensten

Naast kruidenierswaren biedt de winkel ook mooie bloemboeketten, perfect voor het decoreren van een interieur of als cadeau voor speciale gelegenheden. Deze Carrefour Express is uitgerust met traditionele kassa’s en een milieuvriendelijk koelsysteem met CO2-deuren, wat het engagement van Carrefour voor duurzaamheid onderstreept.

Praktische informatie

Adres: Noordstraat 115, 8800 Roeselare
Openingstijden: Dagelijks geopend van 8u tot 20u
Franchisepartner: Ana Munteanu

2 reacties

Rambour annie
Geschreven op 2024-06-30 08:40:18
Blij dat er eentje bijkomt in de omgeving
Griet Vlieghe
Geschreven op 2024-06-28 11:32:52
Dit is een heel mooi artikel met een volledige uitleg over het assortiment in de winkel. Ik ben een bewoner van de Louis Tantstraat en ben heel blij dat ik deze winkel dagelijks te voet zal kunnen bezoeken om er mijn inkopen te doen. Ik zal zeker gebruik maken van alle dagelijks verse producten. Veel succes gewenst !

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.