Home > Nieuw logo en voorstelling feestjaar voor 150-jarige Brugse Stadsschouwburg

Nieuw logo en voorstelling feestjaar voor 150-jarige Brugse Stadsschouwburg

Geschreven op 30 maart 2019 om 23:08 door Mario De Wilde

Afgelopen donderdag stelde Cultuurcentrum Brugge het logo voor van het feestjaar ‘150 jaar Koninklijke Stadsschouwburg’. In 2019 vieren we de 150ste verjaardag van onze geliefde Brugse Koninklijke Stadsschouwburg. Daar trekken we natuurlijk alle registers voor open. Om de mooiste cultuurtempel van Brugge (en Europa) een passend eerbetoon te schenken, slaat Cultuurcentrum Brugge de handen in elkaar met maar liefst 32 culturele partners.

Cultuurcentrum Brugge stelde niet alleen het logo van ‘150 jaar Koninklijke Stadsschouwburg’ voor maar stond samen met Triënnale Brugge ook stil bij Pre-Triënnale Brugge 2019 én de nieuwe locatie voor het URB EGG-café. Van 29 juni tot 8 september landt de gezellige ontmoetingsplek niet op een verborgen plekje in de binnenstad, maar pal in het centrum voor de Stadsschouwburg, als voorbereiding op en als geschenk voor het feestjaar. Meer duiding over URB EGG vind je in bijlage.

Het volgend project binnen 150 jaar Koninklijke Stadsschouwburg, stellen we op 6 mei voor: de musical 3 Musketiers en de bijhorende re-enactment en officiële startschot van ons feestjaar. Tijdens de persconferentie brengen de twee musicalverenigingen TeamJacques en KotéKoer een klein fragment uit de topproductie. We voorzien ook enkele modellen die in re-enactmentkledij aanwezig zullen zijn. Praktische informatie vind je hieronder.

150 jaar Koninklijke Stadsschouwburg Brugge, Cultuurcentrum Brugge, cultuurcentrum@brugge.be, www.150jaarstadsschouwburg.be

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.