Home > Nieuw jaar nog maar pas ingezet of al flink wat medailles voor Vaste Vuist Lauwe in Assebroek

Nieuw jaar nog maar pas ingezet of al flink wat medailles voor Vaste Vuist Lauwe in Assebroek

Geschreven op 25 januari 2023 om 08:39 door Mario De Wilde

Het recre@tornooi toestelturnen in Assebroek was een succes voor Sportgroep Vaste Vuist Lauwe! De gymnasten behaalden er samen maar liefst 29 medailles! In bijna alle categorieën turnden de meisjes en jongens van Sportgroep Vaste Vuist Lauwe zich in de kijker. De gymnasten opgelegd werk kunnen allround een medaille scoren, de gymnasten vrij werk kunnen zowel allround als per toestel een medaille in de wacht slepen. En met succes! Vaste Vuist mocht 29 maal het schavotje betreden. 17 keer om een gouden medaille in ontvangst te nemen op het hoogste schavotje en daarnaast ook nog 6 keer zilver en 6 keer brons.

Bij de meisjes waren de medaille winnaars: Mary-Lou Desmet Ulrike Vanhoenacker, Yana Demets, Yuna Demets, Julie Van Poucke, Lena Vandemaele, Renée Degrande, Laurian D’Haene, Tricia Seys, Louise Depaepe, Ella Breine, Quincy Bisschop, Marthe De Leeuw en Mona Deschepper
Bij de jongens mochten volgende gymnasten een medaille ontvangen: Alex Desmet, Léon Deboel, Wout Ryckoort, Stan Vandemaele en Maarten Van Hecke. Helaas waren er ook heel wat gymnasten die niet konden deelnemen aan de wedstrijd daar zij geblesseerd waren.

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.