Home > Nieuw concept voor Kok@Zee, hét culinaire topevenement in De Haan

Nieuw concept voor Kok@Zee, hét culinaire topevenement in De Haan

Geschreven op 23 juni 2025 om 10:15 door Mario De Wilde

Op woensdag 9 juli is het opnieuw tijd voor Kok@Zee, hét culinaire topevenement in De Haan. Deze editie belooft extra pittig te worden, want het concept werd volledig herwerkt. Onder het thema ‘Heet van de grill’ staat dit jaar de BBQ centraal. Van 11 tot 22 uur word je in het gezellige parkdecor van La Potinière ondergedompeld in een dag vol vuur, smaak en spektakel. Beleving staat centraal: de bezoekers zien de chefs live aan het werk, terwijl ze hun gerechten bereiden op open vuur en barbecue.
“Denk aan originele creaties met vis, vlees of groenten, maar ook aan dessertjes en dranken met een rokerige twist. Elk bord weerspiegelt de passie van de chef en de kwaliteit van lokale producten”, zegt schepen voor toerisme en lokale economie Hans Knudde. Er zijn 8 eetstanden, 3 standen met desserts en 4 drankstanden.
“Dit jaar zijn er geen wachtrijen of jetonverkoop: je rekent eenvoudig af bij elke standhouder. Er worden ook enkel herbruikbare borden en bestek gebruikt, zo blijft het evenement afvalvrij en kan iedereen duurzaam genieten,” aldus nog de schepen.

Alle deelnemende zaken en de gerechten vind je op www.kokatzee.be.
Praktisch:

Locatie: Parkdomein La Potinière, Leopoldlaan 13, De Haan
Datum: woensdag 9 juli 2025 van 11 tot 22 uur
Prijs: € 8 per gerecht

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.