Home > Nieuw bestuur van start gegaan bij BNI Rodenbach in Roeselare

Nieuw bestuur van start gegaan bij BNI Rodenbach in Roeselare

Geschreven op 6 oktober 2023 om 08:32 door Mario De Wilde

Netwerkorganisatie BNI Rodenbach krijgt een nieuw dagelijks bestuur. Voortaan neemt Steven Vandecandelaere de honneurs waar als voorzitter, met Anja Lebon en Pieterjan Vinckier aan zijn zijde. Samen leiden ze de wekelijkse bijeenkomsten met ruim 60 ondernemers in goede banen. Elk jaar opnieuw krijgt BNI Rodenbach in oktober een nieuw bestuur, of wat ze binnen BNI het ‘leiderschapsteam’ noemen. Zo krijgt iedere ondernemer de kans om zich te engageren. Daarnaast geldt er in elk BNI-chapter een ‘beroepsexclusiviteit’, wat betekent dat er per vakgebied slechts één lid kan toetreden.

Het afgelopen jaar was Pieterjan Vincier (Cartilles) voorzitter bij BNI Rodenbach. Hij blijft in het bestuur, ditmaal weliswaar als lidmaatschapscoördinator. In die functie volgt hij Gianni Bulcke (Dak en renovatie) op. Mieke De Weerdt (Hummingbirds) wordt als secretaris-penningmeester opgevolgd door diëtiste Anja Lebon en Steven Vandecandelaere (Interieurburo Vandecandelaere) is voortaan voorzitter.

Ancien bij BNI
“BNI Rodenbach is acht jaar geleden opgericht en iets later kwam ik er al bij. Je mag me dus gerust een ancien noemen”, lacht de kersverse voorzitter. “BNI Rodenbach is het grootste chapter van heel Vlaanderen en die positie willen we het komende jaar uiteraard behouden. We vatten het werkingsjaar aan met de leuze ‘a hero has no zero’. We streven naar meetbare resultaten inzake bezoekers, aanbevelingen en opleidingen, zodat er geen nullen meer op de tabellen staan.”

Bezoekers welkom
Om het grootste BNI-chapter van Vlaanderen te blijven, willen ze in Roeselare vooral kwalitatieve bezoekers uitnodigen en elkaar optimaal ondersteunen. Voorzitter Steven Vandecandelaere geeft op dat vlak alvast het goede voorbeeld. Hij was het voorbije jaar goed voor 86 aanbevelingen aan zijn collega’s, die in totaal meer dan een miljoen euro omzet opleverden.
“Ook het belang van de bezoekers mag niet onderschat worden, want zij zijn goed voor 23 procent van de omzet binnen BNI. Toch wil ik vooral benadrukken dat iedere ondernemer vrijblijvend welkom is als bezoeker. Je bent nadien zeker niet verplicht om lid te worden. Soms kan je op basis van één bezoek al contacten leggen die een boost voor je zaak betekenen. Aangezien de meetings al om 7 uur plaatsvinden op donderdagmorgen, heeft het ook weinig impact op je agenda. Bovendien blijft het bij BNI allemaal leuk en luchtig. Voldoende redenen dus om het zelf eens te komen ervaren.”

Ondernemers die graag langs willen gaan als bezoeker, kunnen zich steeds registreren via info@bnirodenbach.be.

Op de foto v.l.n.r.: Mieke De Weerdt (Hummingbirds), Steven Vandecandelaere (Interieurburo Vandecandelaere), Pieterjan Vinckier (Cartilles) en Gianni Bulcke (Dak en renovatie). Anja Lebon kon niet aanwezig zijn. (foto Geert Boeraeve)

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.