Home > Negentien tieners zwaaiden af aan de Tiener Techniekacademie van Diksmuide

Negentien tieners zwaaiden af aan de Tiener Techniekacademie van Diksmuide

Geschreven op 1 april 2023 om 08:26 door Mario De Wilde

Negentien kinderen uit het vijfde en zesde leerjaar ontvingen zopas hun diploma van de Tiener Techniekacademie van Diksmuide. Tijdens acht boeiende sessies werden de tieners ondergedompeld in de wereld van techniek. Onder meer een robot, houten periscoop, deurmat met alarm en bedrijfsbezoek stonden op het programma. Acht sessies lang kwamen de jonge techniekers spelenderwijs in aanraking met mechanica, elektriciteit, programmeren en constructie.

Diploma

Als afsluiter van de Tiener Techniekacademie ontvingen de jonge techneuten felicitaties van schepen Marc De Keyrel, en werden ze beloond met een heus diploma.

Deskundige begeleiding

Marc Vandenbulcke, Paul Van Egroo en Rudy Vanrietbeke hebben een technische achtergrond en begeleidden de deelnemers bij hun eerste stappen in de wereld van techniek. Hogeschool VIVES voorziet alle materiaal, gereedschap of administratieve opvolging.

Op de foto herken je de pas afgestudeerden van de Tiener Techniekacademie die hun diploma ontvingen uit handen van de burgemeester en schepen, samen met de techniekcoaches Marc Vandenbulcke en Paul Van Egroo. © Stad Diksmuide

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.