Home > Nacht van de Ondernemer in Beernem met als motto ‘Work hard, Party harder’

Nacht van de Ondernemer in Beernem met als motto ‘Work hard, Party harder’

Geschreven op 6 november 2023 om 07:18 door Mario De Wilde

Jaarlijks slaan UNIZO Groot-Beernem en de Beernemse gemeentelijke Raad voor Lokale Economie de handen in elkaar om ’s avonds op van de Dag van de Ondernemer een heuse Nacht van de Ondernemer te organiseren. De tweede Nacht van de Ondernemer gaat dit jaar door op 17 november in de plaatselijke discotheek Club 54 in Oedelem. De Nacht wordt traditiegetrouw gepromoot door twee plaatselijke ondernemers als ambassadeurs. Dit jaar was de eer weggelegd voor Judith Vandewalle, een gekende podologe uit Oedelem en Wim Boterman die reeds jarenlang een fietsenzaak uitbaat in Beernem.

De leuze van de Nacht van de Ondernemer is “Work hard, Party harder!”. Een slagzin die de avond niet beter kan symboliseren. De avond met ondernemers en ondernemende sympathisanten evolueert van een netwerkmoment naar een groots feest waar verrassingen niet uitgesloten zijn en waar iedereen uit de bol kan gaan.

Kaarten (all-in formule, inkom en drank inbegrepen) van 40€ worden enkel in voorverkoop via www.nacht8730.com verkocht. Alle ondernemers en gelijkgezinden zijn welkom. Vorig jaar waren meer dan 500 feestenden aanwezig, dit jaar mikken de organisatoren op minstens evenveel, maar ligt de limiet op 650 personen. Snel kaarten bestellen is de boodschap!

Op de foto: Ambassadeurs Judith Vandewalle en Wim Boterman geflankeerd door organisatoren Domingo Expeels, Kathleen Deraedt, Niek Vande Keere, Sarah Moutton en Karel Baeke

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.