Home > Na twee jaar organiseert Reizen Van Renterghem opnieuw een inspiratiedag rond reizen

Na twee jaar organiseert Reizen Van Renterghem opnieuw een inspiratiedag rond reizen

Geschreven op 10 november 2022 om 07:20 door Mario De Wilde

Na twee jaar organiseert Reizen Van Renterghem opnieuw een groot evenement. Na 22 edities van ons Salon Vakantiereizen onder het Brugse Belfort, kiezen we resoluut voor een nieuw concept. Tijdens de eerste editie van onze Inspiratiedag Reizen staan we klaar met verse ideeën voor de volgende vakantie van reislustige mensen. Naast deskundig reisadvies en inspirerende brochures zetten we samen met een aantal touroperators in op meer dan 25 presentaties rond boeiende reisbestemmingen. Van korte citytrips in Europese steden over luxecruises tot heuse poolreizen. Van Griekenland en Groenland over Japan, Indonesië en Namibië helemaal tot in Antarctica. Deze keer kozen we als locatie voor het Beurs-, Meeting- & Congrescentrum Brugge, kortweg BMCC, op het Beursplen van Brugge. De toegang is gratis. Als één van de oudste reiskantoren in België blijft Reizen Van Renterghem een trouwe partner voor ieders reisdromen.

Wanneer? ZATERDAG 3 DECEMBER VAN 10U TOT 18U

Waar? BEURS-, MEETING- & CONGRESCENTRUM BRUGGE (BMCC)

Adres: Beursplein 1, 8000 Brugge

Met presentaties van 10u30 tot 17u30

Bijwonen van een presentatie is gratis, we vragen enkel in te schrijven via WWW.RVR.BE/INSPIRATIEDAG

Over Reizen Van Renterghem:

Reizen Van Renterghem is een van de oudste zelfstandige reiskantoren in ons land. Doorheen de jaren werd gestalte gegeven aan de veranderende reisgenoegens van de Belgen. Ondertussen is het kantoor uitgegroeid tot een gevestigde waarde en een sterke merknaam in de reissector.

Over Asteria Expeditions:

Asteria Expeditions organiseert reizen onder vijf noemers: Poolexpedities, Reizen Buiten Het Gewone, Lapland, Afrika en Midden- en Zuid-Amerika. Het vizier is gericht op reizen die inhoudelijk bijzonder zijn en een meerwaarde bieden voor de reiziger. Lokale cultuur, geschiedenis, traditie en gewoonten maar ook natuur, landschap en habitat dragen onze speciale aandacht weg.

Foto: bij de voorstelling van Salon Vakantiereizen twee jaar geleden

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.