Home > Na Sandra Kim en Johnny Logan: Uilenspiegel in Brugge pakt einde oktober uit met nieuw showdiner

Na Sandra Kim en Johnny Logan: Uilenspiegel in Brugge pakt einde oktober uit met nieuw showdiner

Geschreven op 8 oktober 2021 om 08:25 door Mario De Wilde

Taverne Brasserie Uilenspiegel in de Langestraat 2 in Brugge, heeft na een drukke zomer en een eerste uiterst succesvolle editie van de Uilenfeesten,  die 25 augustus jongstleden plaatsvonden met maar liefst twee songfestival winnaars, Johnny Logan en Sandra Kim, en andere artiesten met internationale allure zoals Leah Bien (Filipijnen) en Fernando (Spanje), zin in meer. Veel meer….

In samenwerking met VMVS uit Roeselare, komen de twee jonge broers na een heel sterke eerste editie van de Uilenfeesten dit keer binnen in de zaak met een nieuw showdiner. Deze keer hebben ze een event gepland met 2 VTM Voice finalisten. Samen met de internationale artieste met Filipijnse roots, Leah Bien komt de winnaar van The Voice 2020, Roland Van Beeck en de op één na winnaar van The Voice 2018, Rita Roelandt optreden in de zaak. Het event heeft plaats op vrijdag 29 oktober aanstaande. Het belooft in ieder geval terug voor een heel  speciale sfeer te zorgen in Taverne-Brasserie Uilenspiegel.
Uilenspiegel is momenteel aan het verbouwen om het restaurantgedeelte binnenin een stuk te vergroten. De jonge broers willen vooruit en laten dan ook merken dat de positieve spirit er duidelijk in zit. Ze hebben de zaak naast hun over genomen en nemen de benedenverdieping van deze zaak mee in de ruimte  van hun restaurant, waardoor na verbouwingen, de capaciteit van het restaurant een stuk opgetrokken wordt en veel ruimer wordt.

Vrijdag 29 oktober wordt het als het ware een inhuldiging van de nieuwe uitgebreide Restaurant-brasserie Uilenspiegel. Een feest om de ingebruikname van de nieuwe ruimte te vieren. Voor degenen die benieuwd zijn naar de veranderingen, misschien een ideale gelegenheid om de zaak  een bezoekje te brengen. Leah Bien, Roland Van Beeck en Rita Roelandt, zullen in ieder geval voor de muzikale noot zorgen. Deze keer wordt er een driegangen menu geserveerd voor slechts 39 euro en het spektakel krijg je er bovenop. Het wordt terug een avond om niet snel te vergeten. Wie er graag bij is en dit muzikaal hoogstandje wil mee maken kan reserveren via 0468 479 380 bij Zowie Hayen. Wees er snel bij want vol is vol!

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.