Home > Na negen jaar….Unizo Wervik-Geluwe boven de doopvont

Na negen jaar….Unizo Wervik-Geluwe boven de doopvont

Geschreven op 20 november 2021 om 19:41 door Mario De Wilde

Reeds 9 jaar werken Unizo Wervik en VeGeHa samen aan de geslaagde eindejaarsactie. Zowel in het bestuur Wervik als bij VeGeHa leefde al enige tijd de goesting en het draagvlak om samen te smelten en onder één vlag naar buiten te komen.
“Na één vergadering was de samensmelting beklonken en hebben we besloten om Unizo Wervik-Geluwe op te richten.” Aldus voorzitter Steve Dejan. “Onze doelstelling blijft dezelfde en dat is de belangen van onze lokale handelaars verdedigen en samen commerciële acties en netwerkmomenten organiseren. We zijn blij dat Emmy, Stefaan en Sylvie ons bestuur vervoegen en staan natuurlijk open voor nieuwe leden.” Vervolgt Steve.

“Het bestuur komt maandelijks samen waarbij acties en activiteiten worden besproken. Een eerst volgende activiteit zou een fietstocht moeten zijn in het voorjaar van 2022.Het bestuur doet ook nog een oproep naar handelaars van Wervik, Geluwe en Kruiseke om, als men zich geroepen voelt, het bestuur te versterken.” Besluit Steve. Naast VeGeHa bestaan er in Geluwe ook nog enkele goeie en creatieve straatcomités. Daarom biedt Unizo Wervik-Geluwe ook naar hen hun hand om het bestuur te versterken. Unizo Wervik-Geluwe wil 2022 starten met een compleet nieuwe activiteitenagenda waarbij alle hulp meer dan welkom is.

Schepen van Ondernemen Bert Verhaeghe: “ als schepen ben ik bijzonder blij om precies op de Dag van de Ondernemer, georganiseerd door Unizo, mee aan de wieg te mogen staan van een sterke samenwerking tussen ondernemersverenigingen. Een sterke Unizo: Unizo Wervik-Geluwe.” “Samenwerken is de sleutel voor de toekomst van de lokale handel. Samenwerking tussen ondernemers en stad, tussen ondernemers onderling en dus ook samenwerking tussen ondernemersverenigingen, waarvan we vandaag de getuige mogen zijn. Samen met onze deskundige economie Liesbeth Hollebeke blijven we de komende jaren als stad de lokale ondernemers ondersteunen en stimuleren we verder samenwerking en ontmoeting tussen handelaars.”
Het bestuur van Unizo Wervik-Geluwe bestaat uit: Sarah Morlion, Eline Deblaere, Els Vandemarmiere, Emmy Gruyaert, Sylvie Deprez, Stefaan Nollet, Patrick Hugo, Bart Pauwelijn, Johan Brughe, Mathieu Derudder, Wouter Wambeke, Steve Dejan. Erevoorzitter is Jaques Leire.

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.