Home > Na acht jaar uitzendwerk ruilt Goran job in voor een delicatessenzaak op de markt van Oedelem

Na acht jaar uitzendwerk ruilt Goran job in voor een delicatessenzaak op de markt van Oedelem

Geschreven op 28 december 2021 om 08:48 door Mario De Wilde

Na acht jaar ervaring in de uitzendwereld ruilt Goran zijn job in voor een nieuwe delicatessenzaak ‘ Studio Smaak in Oedelem. De delicatessenzaak zal opengaan in april 2022, maar men kan nu al geschenkboxen kopen voor de feestdagen op de website www.studiosmaak.be en deze worden gratis geleverd tot de opening. Hierbij kunnen de mensen nu al proeven van het gamma die in de winkel terug te vinden zal zijn. Goran volgde twee jaar de opleiding van kaasmeester aan Syntra Midden-Vlaanderen en slaagde met onderscheiding deze opleiding.

Belgische producten

Goran: “In juni van dit jaar heb ik de knoop doorgehakt en ben ik mijn zoektocht naar leveranciers gestart”, begint Goran zijn verhaal. “Ik heb heel veel producten, groothandels en boerderijen bezocht”. Het is voor mij belangrijk dat ik het verhaal achter de producent ken. Ik wil aan al mijn klanten het verhaal achter het product meegeven. Studio Smaak zal ook dé plek voor foodies op zoek naar unieke producten en culinair advies. We kiezen zoveel als mogelijk voor kwalitatieve producten zoals de pasta van Boer Olivier ( Keiem), Chocopasta van Eugene ( Brussel) en de salsa van de rascal tastebuddies (Aalter). We trekken zoveel als mogelijk de kaart van Belgische producten.”

Komptoir

In de komptoir ligt de focus op kaas, maar er zal ook een aanbod zijn van pure charcuterie. Ook hier zal de focus liggen op kazen uit België zoals kazen van het Groendal uit Roeselare, Tripel Karmelietkaas van de vierhoekhoeve uit Gijzenzele en kazen van Karditsel uit Lummen. Het gamma charcuterie zal bestaat uit Hammen van Ganda en Charcuterie van duroc d’olives, maar evengoed Spaanse en Italiaanse hammen. “Mijn plan was altijd om goede en artisanale producten aan te bieden maar wél toegankelijk voor iedereen”, vertelt Goran. Charcuterie voor tijdens de week, maar evengoed charcuterie voor speciale gelegenheden.

Goran raadt iedereen aan om de Facebookpagina van Studio Smaak te volgen en de website te bekijken van Studio Smaak. De winkel zal gelegen zijn op markt 16 te Oedelem en is momenteel in volle opbouw. ( Het vroegere pand van “Studio Rogiers). De transformatie van de handelszaak zal je kunnen volgen via Instagram en Facebook. De winkel opent in april 2022, maar nu kan men genieten van de heerlijke geschenkboxen.

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.