Home > Na acht jaar beëindigen AS Monaco en Filips Dhondt hun samenwerking

Na acht jaar beëindigen AS Monaco en Filips Dhondt hun samenwerking

Geschreven op 20 december 2019 om 10:31 door Mario De Wilde

AS Monaco en Filips Dhondt hebben beslist om hun samenwerking te beëindigen. Na 8 jaar bij AS Monaco, eerst als managing director en daarna als adviseur van de Vice-Président & bestuurder bij Cercle Brugge, zal Filips Dhondt zich nu toeleggen op nieuwe professionele uitdagingen.
In januari 2012 begon Filips Dhondt als managing director bij AS Monaco. Daarvoor bekleedde hij diverse directiefuncties binnen verschillende voetbalclubs in zowel België en Hongarije. Namens de Raad van Bestuur CVBA & VZW bedankt heel Cercle Brugge, en ongetwijfeld ook heel veel mensen daarbuiten, Filips Dhondt voor zijn jarenlange professionele inzet voor de Vereniging. Groen-Zwart wenst Filips dan ook alle succes toe bij zijn toekomstige projecten. Oleg Petrov, Vice-président & algemeen directeur van AS Monaco en gedelegeerd bestuurder van Cercle Brugge:
“Namens AS Monaco wil ik Filips Dhondt bedanken voor al zijn verwezenlijkte werk van de voorbije jaren. Zijn competenties, engagement én passionele inzet hebben bijgedragen tot de ontwikkeling en het succes van onze club gedurende deze periode.”
Filips Dhondt:
“Na 8 jaar bij AS Monaco is de tijd gekomen om nieuwe professionele uitdagingen aan te gaan.
Met onder meer de promotie naar de Ligue 1 in 2013, het kampioenschap van Frankrijk en de halve finales van de Champions League in 2017 heb ik de kans gehad om intense, spannende en stimulerende momenten te mogen meemaken tijdens het werken aan de verdere ontplooiing van deze prachtige club. Als bestuurder bij Cercle Brugge hou ik mij er ook aan de voorzitter van de CVBA, de heer Frans Schotte, de voorzitter van de VZW, de heer Piet D’Hooghe en mijn collega-bestuurders te bedanken voor de samenwerking. Ik hou er mij tevens aan om de president van AS Monaco, de heer Dmitry Rybolovlev te bedanken voor zijn vertrouwen, evenals al mijn collega’s. Leve Cercle – Daghe Munegu ! ”

Foto AS Monaco

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.